• -6%
Spuma pentru Cresterea Parului
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Spuma pentru Cresterea Parului, Foligain, Minoxidil 2%, Tratament pentru 3 Luni, 177ml

Foligain
Spuma pentru Cresterea Parului, Foligain, Minoxidil 2%, Tratament pentru 3 Luni, 177ml
FLGN-SPM-FEM-2%-177ml
Ultimele produse in stoc
137,98 lei 146,79 lei -6%

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

FOLIGAIN Minoxidil 2% Spumă tratament avansat pentru regenerarea părului
este pentru femeile care au o subțiere generală a părului in partea superioară a scalpului (vertex). Formula noastră de inaltă performanță folosește 2% Minoxidil puternic pentru un răspuns simplu, nedureros, dovedit clinic impotriva căderii părului la femei, care funcționează prin trezirea și revitalizarea zonei scalpului - in special foliculii de păr amorțiți. S-a demonstrat clinic că ajută la prevenirea căderii părului și la refacerea părului in doar cateva luni. Se aplică rapid și ușor și se usucă rapid, astfel incat să nu rămai cu părul cu aspect gras.

Ce este Minoxidil?
Minoxidil a fost primul tratament aprobat pentru tratamentul alopeciei androgenetice (caderea parului). Inainte de aceasta, minoxidilul a fost folosit ca tratament vasodilatator prescris ca tabletă orală pentru a trata hipertensiunea arterială, cu efecte secundare care includ creșterea părului și inversarea cheliei masculine. Pentru tratamentul căderii părului, minoxidilul este disponibil ca soluție topică care este in general fie 2% sau 5% minoxidil in propilenglicol. Propilenglicolul asigură că minoxidilul aplicat este răspandit uniform pe zona afectată și ușor absorbit prin piele.

Cum acționează Minoxidilul?
Soluția topică de Minoxidil este folosită pentru a stimula creșterea părului la persoanele care chelesc. Tratamentul pare să iși exercite efectul maxim la coroana capului. Modul exact in care funcționează minoxidilul nu este cunoscut, dar poate stimula creșterea părului prin imbunătățirea aportului de sange la foliculii de păr.

Administrare:
Aplicați de două ori pe zi in palma mainii și masați scalpul in zona țintă a căderii părului. Masați scalpul cu degetele, apoi spălați bine mainile cu apă și săpun. Utilizarea mai multor produse sau utilizarea produsului mai des nu va imbunătăți rezultatele. Utilizarea continuă este necesară pentru a crește și menține creșterea părului, sau căderea părului va incepe din nou.

Avertismente: Numai pentru uz extern.
Inflamabil: A se păstra departe de foc sau flacără.

Citiți și păstrați cutia pentru informații complete despre produs.

Ingrediente active: Minoxidil 2% g/g

Ingrediente inactive: Alcool, Aqua, Cocoamidopropil Betaină, Cocamidă MEA, Parfum, Acid lactic, Lauril Glucozidă, Propilen Glicol.

 

Detalii produs

1 Obiect

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.