Solutie pentru Cresterea Parului
 • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
 • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
 • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
 • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
 • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
 • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
 • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Solutie pentru Cresterea Parului, Bio-H-Tin, Minoxidil 2%, Pulverizator Inclus, 60ml

BIO-H-TIN
Solutie pentru Cresterea Parului, Bio-H-Tin, Minoxidil 2%, Pulverizator Inclus, 60ml
BHTN-SOL-2%-1fl
Ultimele produse in stoc
109,93 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere


Preveniți căderea progresivă și ereditară a părului in timp util cu Minoxidil BIO-H-TIN.

Părul plin este un semn de frumusețe, sănătate și bunăstare. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca părul să se rărească. Cea mai frecventă cauză a acestui fenomen este ereditatea (alopecia androgenetică).

Vestea bună: puteți opri această cădere ereditară a părului. Studiile științifice arată că ingredientul activ dovedit minoxidil obține rezultate promițătoare.

Minoxidil BIO-H-TIN oprește căderea părului

Ingredientul activ recunoscut științific minoxidil extinde vasele de sange și, astfel, susține alimentarea cu sange și nutrienți a părului. Părul existent este intărit și creșterea părului nou este stimulată. Calitatea parului se imbunatateste si caderea parului se opreste.

Minoxidil BIO-H-TIN poate opri cursul căderii ereditare a părului. Aplicarea este plăcut de simplă datorită capului de pulverizare rotativ. După aplicare, soluția pătrunde in scalp și ajunge astfel la rădăcinile părului.

Terapie eficientă

Este nevoie de cel puțin patru luni pană cand puteți vedea primele rezultate. Acolo unde există incă rădăcini de păr, firele de păr fine și pufoase pot crește din nou, care devin mai lungi, mai dense și mai vizibili in timp. Cat de repede incepe creșterea părului și cat de mult parul crește inapoi variază. Cel mai bine este să incepeți terapia devreme.

Durata de utilizare

Dacă utilizați Minoxidil BIO-H-TIN in mod regulat de două ori pe zi, ar trebui să vedeți păr nou după aproximativ patru luni. Căderea părului va fi oprită mai devreme. Părul nou, mai gros și mai puternic crește din nou.

Minoxidil BIO-H-TIN este eficient doar cu utilizare pe termen lung. Odată ce opriți terapia, căderea părului va continua.

La două pană la șase săptămani de la prima aplicare, poate exista o creștere a căderii părului. Acest lucru este normal, deoarece părul tău slăbit va face loc pentru altele noi. Acesta este, de asemenea, un indiciu că efectul incepe.

Motivul pentru aceasta este activarea a numeroși foliculi de păr in faza de repaus (vezi ciclul părului de mai sus). Acestea iși incep faza de creștere cu tratamentul cu minoxidil și elimină părul care nu mai este furnizat.

Cum funcționează Minoxidil BIO-H-TIN?

Prin aplicare directă externă, ingredientul activ Minoxidil ajunge in foliculul de păr și astfel in punctul de origine al părului. Acolo stimulează activ procesul de creștere a părului.

Terapia cu minoxidil obține un succes măsurabil:

 • Creșterea părului este stimulată
 • Foliculul de păr este mărit
 • Diametrul părului este extins
 • Faza de creștere a părului este extinsă
 • Faza de repaus a formării părului este intreruptă și transferată intr-o nouă fază de creștere

Cap de pulverizare ușor de utilizat – pentru aplicare pe scară largă

Scoateți capacul aplicatorului de pulverizare și pulverizați direct pe scalp in zona căderii părului. După fiecare pompare, intindeți lichidul peste zona afectată cu varful degetelor. Evitați inhalarea vaporilor de spray.

Inchideți flaconul cu capacul după fiecare utilizare.

Aplicator de pulverizare cu pompa cu varf extins - pentru aplicare pe suprafete mici

Scoateți capacul din sticlă. Trageți capul de pulverizare in sus, așezați aplicatorul cu varful extins deasupra și fixați-l in poziție cu o ușoară presiune . Soluția de minoxidil este acum gata de utilizare.

Varful extins vă permite să pulverizați direct pe scalp in zona căderii părului. După fiecare pompare, intindeți lichidul peste zona afectată cu varful degetelor. Evitați inhalarea vaporilor de spray.

Pentru depozitare cu economie de spațiu, aplicatorul poate fi pur și simplu oprit după utilizare.

Ingrediente active
20 mg minoxidil

Excipienți
Etanol 96% (v/v)
208 mg propilenglicol
apa, purificata
 

 

Detalii produs

2 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.