Solutie, Galderma, Ell-Cranell,...
Solutie, Galderma, Ell-Cranell,...
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Solutie, Galderma, Ell-Cranell, Impotriva Caderii Hormonale a Parului, cu Alfatradiol, 250mcg/ml, flacon 100ml

Solutie, Galderma, Ell-Cranell, Impotriva Caderii Hormonale a Parului, cu Alfatradiol, 250mcg/ml, flacon 100ml
GLDRM-ELL-CRNLL-100ml
stoc epuizat
112,21 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Ell-Cranell cu alfatradiol este un tratament eliberat fără prescripție medicală utilizat pentru tratarea căderii ereditare hormonale a părului - cea mai frecventă formă de cădere a părului la bărbați și femei. Alfatradiolul acționează in mod special impotriva principalelor cauze ale căderii ereditare a părului și numai acolo unde este necesar: direct la rădăcina părului. Ell-Cranell cu alfatradiol poate fi, prin urmare, utilizat de bărbați și femei și este foarte bine tolerat.

 

Cu aplicatorul brevetat, aplicați soluția direct pe zonele afectate ale scalpului o singură dată pe zi. Părul tău nu va fi inmuiat sau gras. Coafura se păstrează. 80% dintre utilizatori confirmă succesul terapeutic cu Ell-Cranell - pentru reducerea căderii părului și vizibil mai mult și mai gros. 

 

Beneficiile Ell-Cranell cu Alfatradiol:

Cu alfatradiol: Acționează direct asupra rădăcinii părului impotriva principalului motiv al căderii parului ereditar hormonal

Pentru bărbați și femei: funcționează in mod egal pentru femei și bărbați

Păr mai gros și mai gros: confirmat de 80% dintre utilizatori1

Foarte bine tolerat: funcționează doar local pe scalp, fără efecte adverse

Ușor de utilizat: se aplică doar o dată pe zi

Nu se lipește și nu ingrașă părul: coafura este retinuta

 

Cum funcționează Ell-Cranell?

Ell-Cranell impotriva căderii părului funcționează cu alfatradiol. Ingredientul activ alfatradiol reduce conversia testosteronului in DHT (dihidrotestosteron), care dăunează rădăcinilor părului. Acest lucru protejează rădăcinile excesiv de sensibile ale părului, iar părul poate crește din nou. Important: Ell-Cranell funcționează doar local la nivelul scalpului și nu interferează cu reglarea hormonală proprie a corpului.

 

Aplicarea Ell-Cranell:

Ell-Cranell cu alfatradiol se aplică pe scalp o dată pe zi, la inceputul tratamentului. Pentru a face acest lucru, pur și simplu rotiți aplicatorul brevetat și aplicați uniform pe zonele afectate ale scalpului cu cele două „degete de ieșire”. Ingredientul activ alfatradiol este acum absorbit rapid in scalp și reduce efectul nociv DHT direct pe rădăcinile părului.

După ce căderea părului s-a imbunătățit, puteți reduce aplicarea o dată la trei zile. Ca și in cazul tuturor preparatelor impotriva căderii părului ereditar hormonal, durata terapiei este de aproximativ 3 pană la 6 luni pentru a obține primele rezultate vizibile.

 

Cum recunoști căderea părului?

Părul imprăștiat in chiuvetă, pe pernă, pe imbrăcăminte sau pe periuță este complet normal și inofensiv. Se vorbește despre căderea părului numai dacă se pierd peste 100 de fire de păr in fiecare zi pe o perioadă lungă de timp. Căderea vizibilă a părului este adesea observată la bărbați in retragerea conturului sau in partea de sus a capului. La femei, căderea părului apare de obicei ca păr subțire, mai ales despicat.

Posibile declanșatoare și cauze ale căderii părului

Căderea părului poate avea diverse cauze. Cea mai comună formă este căderea ereditară a părului. Cauza este o supra-sensibilitate a rădăcinilor părului la substanța mesageră a corpului dihidrotestosteron (DHT pe scurt). DHT acționează direct asupra rădăcinilor părului din scalp și la persoanele cu hipersensibilitate ereditară la DHT, rădăcinile părului fiind deteriorate ca urmare. Părul afectat cade prematur și nu crește din nou complet.

Dar stresul fizic sau psihologic, deficiențele de fier și vitamine sau modificările hormonale pot provoca, de asemenea, căderea părului. Toate aceste declanșatoare dezechilibrează fiziologia scalpului și afectează funcția celulelor rădăcinii părului. Rezultatul este căderea părului.

Notă: Un flacon de 100ml ajunge 2 luni de utilizare.

Detalii produs

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.