Tratament, Essentiale N5, Tulburari...
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Tratament, Essentiale N5, Tulburari Gastrointestinale, Intestinale, Hepatice, 250mg / 5ml, 5 fiole

SANOFI
Tratament, Essentiale N5, Tulburari Gastrointestinale, Intestinale, Hepatice, 250mg / 5ml, 5 fiole
ESS-FRTE-N-5f
stoc epuizat
317,52 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Efecte farmacologice: 

Ingredientul activ din asa-numitele fosfolipide esentiale (substanta EPL), care reprezinta o fractie foarte purificata de fosfatidilcolina. Componenta definitorie a acestei fractii este dilinoleoilfosfatidilcolina. Fosfolipide esentiale pe structura lor chimica asemanatoare fosfolipidelor de membrana endogena, depasindu-le prin proprietatile lor functionale datorita continutului ridicat de acizi grasi polinesaturati, in special acid linoleic. Fosfolipidele sunt elementele de baza ale membranelor celulare si ale organelului. Sunt implicati in diferentierea, divizarea si regenerarea celulara. 

Semnificatia functionala a fosfolipidelor pe baza proprietatilor lor amfifile, care va permit sa ajustati permeabilitatea membranelor celulare. Acestea imbunatatesc functia membranelor, in special schimbul de ioni, procesul de respiratie intracelulara si oxidare biologica, afecteaza legarea enzimelor respiratorii intracelulare in mitocondrii, precum si procesul de fosforilare oxidativa la metabolismul energetic al celulelor. In conditii fiziologice, sinteza fosfolipidelor indeplineste cerintele normale ale hepatocitelor, care contin o cantitate suficienta de fosfolipide. Se stie ca structura membranelor celulare si functia sistemelor enzimatice in bolile hepatice sunt incalcate. A intrerupt biosinteza fosfolipidelor, a caror lipsa duce la disfunctionalitatea membranei celulare. Aceste procese sunt deosebit de pronuntate in mitocondrii, care sunt aproximativ 30% compuse din fosfolipide si care desfasoara procese metabolice importante, inclusiv fosforilarea oxidativa. Cu un deficit de fosfolipide este tulburat metabolismul grasimilor, ceea ce duce la ficatul gras. Datorita proprietatilor sale farmacologice, Essentiale elimina aceste tulburari, regenerarea membranelor celulare, activeaza sistemele si receptorii enzimatici legati de membrana rupti, creste capacitatea de detoxifiere hepatica si astfel normalizeaza functia sa. 

Farmacocinetica 

Timpul de injumatatire pentru componenta colinei este de 66 de ore, pentru acizii grasi saturati - 32 de ore. 

In studiile privind farmacocinetica la om cu mai putin de 5% din fiecare dintre izotopii introdusi 3H si 14C au fost alocati in fecale. 

Indicatii: 

Degenerescenta grasa a ficatului (ca in cazul diabetului zaharat), hepatita acuta si cronica, ciroza, necroza a celulelor hepatice, coma hepatica si precoma, leziuni hepatice toxice, inclusiv toxaemia sarcinii, tratament pre si postoperator, in special in operatiile in zona zonei hepatobiliare, psoriazis si neurodermatita; sindromul radiatiilor. 

Mod de utilizare: 

Injectie intravenoasa 

Adulti si copii prescrisi intravenos lent de 5-10 ml pe zi si, in cazuri severe - de la 10 la 20 ml pe zi. Pentru o data permis sa intre pana la 10 ml de tratament. Daca tratamentul se administreaza diluat, se recomanda utilizarea propriului sange al pacientului si diluarea tratamentului intr-un raport 1: 1. Injectiile intravenoase sunt de obicei utilizate in decurs de 10 zile. Recomandat cat mai curand posibil pentru a mentine (adauga) capsule de terapie parenterala Essentiale (Essentiale forte). 

Efecte secundare: 

Foarte rar, doze mai mari pot provoca tulburari gastrointestinale Essentiale (diaree). 

Contraindicatii: 

Nu trebuie sa utilizati tratamentul in caz de hipersensibilitate la orice componenta. 

Solutia pentru injectie intravenoasa nu trebuie administrata copiilor prematuri si copiilor, deoarece aceasta forma de eliberare a tratamentului este alcoolul benzilic. 

Sarcina: 

Poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii, dar numai la sfatul unui medic! 

Interactiunea cu alte tratamente: pana acum necunoscuta. 

Pentru solutia de diluare pentru injectie intravenoasa nu trebuie utilizate solutii de electroliti. 

Supradozaj: 

Au fost raportate rapoarte de supradozaj. 

Produs: 

Fiole de 5 ml pana la 5 bucati pe ambalaj. 

Conditii de depozitare: 

Perioada de valabilitate 3 ani. Depozitati flacoanele la o temperatura de la +2 ° C pana la +8 ° C, in spatiu uscat. 

A nu se lasa la indemana copiilor! 

Ingrediente: 

1 fiola de 5 ml Essentiale (Essentiale N) contine: 

Ingredient activ: "fosfolipide esentiale" = EFL-Essence (esteri acizi diglitseridnye holinfosfornoy de origine naturala cu un continut ridicat de acizi grasi nesaturati, in principal linoleic (70%), linolenic si oleic acizi) - 250 mg. 

Alte ingrediente: alcool benzilic, acid dizoksiholevaya, clorura de sodiu, hidroxid de sodiu, colorant - riboflavina.

Extra: 

La o diluare a solutiei Essentiale (Essentiale N) pentru solutie injectabila (in cazul in care nu puteti utiliza propriul sange al pacientului) trebuie aplicate solutii, fara electroliti, dupa cum urmeaza: 5% sau 10% solutie de glucoza (1 : 1), solutie 5% de xilitol. 

Nu este permisa intrarea intr-un tratament intramuscular, deoarece este posibil sa apara iritatii locale. 

Producator 

A. Nattermann & Cie. GmbH (Germania). 

Rhone-Poulenc Rorer. 

Atentie! 

Inainte de a utiliza tratamentul Essentiale, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra. Aceste informatii sunt destinate exclusiv informarii!

Detalii produs

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.