Antiperspirant Deodorant
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Antiperspirant Deodorant, Etiaxil, Impotriva Transpiratiei Excesive, Hipoalergenic, Fara Urme, Protectie 48h, 50ml

Etiaxil
Antiperspirant Deodorant, Etiaxil, Impotriva Transpiratiei Excesive, Hipoalergenic, Fara Urme, Protectie 48h, 50ml
ETXL-DEO-SPRY-150ml
in stock
lei54.71

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Acest deodorant antiperspirant de 48 de ore este imbogățit cu ingrediente active antiperspirante. Este anti-urme albe și galbene și, prin urmare, te protejează fără a lăsa urme pe haine. Parfumul său este ușor, discret și oferă o senzație de prospețime pe tot parcursul zilei. Oferă catifelare și protecție pielii sensibile. 

Administrare:
Agitați inainte de utilizare. Pulverizați de 1 pană la 2 ori sub axile, in fiecare dimineață după spălare. Nu pulverizați pe pielea iritată sau ranita și evitați pulverizarea prelungită. 

Ingrediente:
Butan, propan, ciclopentasiloxan, sesquiclorhidrat de aluminiu, izobutan, miristat de izopropil, parfum, hectorit de disteardimoniu, 2-metil-5-ciclohexilpantenol, carbonat de propilenă, pămant de diatomac, dimeticonol, trisilicat de magneziu.

Product Details

12 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.