Benzaknen Gel
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Benzaknen Gel, Galderma, Anti-Acnee, 10% peroxid benzoil, 60g

Benzaknen Gel, Galderma, Anti-Acnee, 10% peroxid benzoil, 60g
BNZKN-GL-10-60gr
in stock
lei72.57

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Description

Gelul Benzaknen 10% este un tratament, care este utilizat impotriva acneei. Gelul contine 10% din ingredientul activ, peroxid de benzoil si este utilizat pentru acnee severe sau in care utilizarea preparatelor de benzoil cu concentratie scazuta.

 

  • De obicei, tratamentul se incepe cu un preparat concentrat mai scazut si numai daca acest lucru nu a condus la rezultatul dorit se foloseste preparatul concentrat mai mare.
  • Gelul este utilizat la adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani.
  • La pacientii cu piele normala, gelul se aplica pe zonele afectate ale pielii de 1-2 ori pe zi. La pacientii cu piele sensibila, gelul se aplica doar o data pe zi.
  • Va rugam sa cititi prospectul inainte de utilizare.

 

Aplicati tratamentul pe zona / zonele afectate ale pielii. Inainte de a face acest lucru, curatati zona / zonele afectate. Spalati-va bine mainile dupa utilizare. Evitati contactul accidental cu membranele mucoase sau cu zonele colturilor gurii, nasului si ochilor.

Durata de utilizare depinde de tipul de simptome si / sau evolutia bolii. Durata medie de utilizare este de 4-12 saptamani.

In caz de ingestie accidentala, contactati imediat un medic. Este posibil sa aveti dureri de stomac, greata si varsaturi.

Adolescenti de la 12 ani si adulti o cantitate suficienta De 1-2 ori pe zi raspandit pe parcursul zilei

 

Domenii de aplicare: acnee

 

Mod de utilizare:

Cum functioneaza ingredientul tratamentului?

Ingredientul activ are proprietati antimicrobiene si regleaza productia excesiva de sebum si cornificarea pielii. Acest lucru reduce inflamatia pielii, in special cu acnee.

 

Ingrediente: Bazate pe 1 g gel

100 mg peroxid de benzoil, Carbomer 940, Edetat disodic-2-apa, Docusat de sodiu, Dioxid de siliciu, foarte dispersat 40 mg propilen glicol, Poloxamer 182, Glicerol, Copolimer acrilat, Hidroxid de sodiu pentru ajustarea pH-ului, Apa purificata

Product Details

Ingrediente Principale
Peroxid de Benzoil
Property
Anti rid
Tip Produs
Crema de fata
Varsta
12+ ani
Beneficii
Eliminarea Impuritatilor
Cantitate
60 ml
Greutate
60 g
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Pentru
Femei
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1 x Gel
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Matur
12 Items

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Incredibil

Evaluare totala: 0 1 2 3 4

Extrem de mulțumită de produs!
Nu sufăr de acnee dar pentru coșurile subcutanate funcționează extrem de bine. Am încercat sa aplic și pe barbie iar acele puncte de grăsime se golisera peste noapte.
Va recomand sa va informați bine înainte de a folosi produsul dar eu îl recomand din suflet. Funcționează la fel ca gelul Duac dacă nu cumva mai bine


Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.