Ser
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Ser, Menarini, Hexilak Acne Scar, Amelioreaza Cicatricile Post-Acneice, 10ml

Ser, Menarini, Hexilak Acne Scar, Amelioreaza Cicatricile Post-Acneice, 10ml
MNRN-HXLK-SCR-10ml
out of stock
lei38.63

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Instrucțiunile de utilizare:
Spălați- vă fața cu un săpun ușor sau cu apă și apă. Se usucă. Așezați o picătură de HEXILAK Acne Scar Serum in varful degetului și aplicați pe cicatricea acneică curată, uscată și intactă, cu mișcări circulare in aceeași direcție de 1-2 ori (*Nu masați și nu aplicați inainte și inapoi). Lăsați- l să se usuce timp de 3-4 minute. Odată ce serul pentru cicatrici de acnee HEXILAK este uscat, acesta poate fi acoperit cu produse cosmetice sau cu protecție solară. Aplicați de două ori pe zi (dimineața și seara) pentru ameliorarea vizibilă a cicatricii sau conform indicațiilor medicului.

Ingrediente:
Aqua, Glicerina, Aqua (și) Butilen Glicol (și) Dextran (și) Tripeptidă- 1, Dimeticonă (și) Apă (și) Glicerină (și) Pentilen Glicol (și) Dimeticonă/ Vinil Dimeticonă Polimer incrucișat (și) Amodimeticonă (și) Carbomer (și) fenoxietanol (și) hidroxid de sodiu (și) EDTA disodic, apă (și) butilenglicol (și) filtrat de ferment Vibrio Alginolyticus, fenoxietanol, acrilați/ polimer incrucișat alchil acrilat C10-30, EDTA disodic, trietanolamină.

Product Details

Ingrediente Principale
Hidrochinona
Property
Regenerant
Tip Produs
Crema de fata
Varsta
30+ ani
Beneficii
Anti-roseata
Culoare
Alb
Cantitate
10 ml
Greutate
10 g
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Ochi
Pentru
Femei
Forma/Textura
Gel
Gama
Clasic
Continut pachet
1 x Crema 10g
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Atopic
Protectie solara
Fara

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.