Crema
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema, Menarini, Trifas, cu Ciclopirox 1%, Impotriva Infectiilor Fungice ale Pielii, 30gr

Crema, Menarini, Trifas, cu Ciclopirox 1%, Impotriva Infectiilor Fungice ale Pielii, 30gr
MNRN-TRFS-30gr
in stock
lei36.34

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Trifas 1% Crema este un tratament antifungic. Este utilizat in tratamentul infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor. Acționează prin oprirea creșterii ciupercilor, tratand astfel infecția.

Trifas 1% Crema este numai pentru uz extern. Trebuie să il utilizați in doza și durata prescrise de medicul dumneavoastră. Cantitatea de care aveți nevoie și cat timp o luați vor depinde de ceea ce sunteți tratat. In mod normal, trebuie să spălați și să uscați zona afectată inainte de a aplica un strat subțire de tratament. Ar trebui să evitați contactul cu gura, ochii și nasul. In caz de contact accidental, spălați-l cu multă apă. Continuați să-l utilizați in mod regulat pentru a obține cele mai multe beneficii.

Cele mai frecvente efecte secundare includ mancărime, arsură sau senzație de usturime la locul aplicării. De obicei nu sunt grave și adesea dispar cu timpul. Dacă vă deranjează sau nu dispar, spuneți medicului dumneavoastră.

UTILIZĂRI CREMEI TRIFAS
Infecții fungice ale pielii
Infecții fungice ale unghiilor

BENEFICIILE CREMA TRIFAS
In infecțiile fungice ale pielii. Trifas 1% Crema este utilizată pentru a trata infecțiile pielii cauzate de ciuperci. Funcționează prin uciderea și oprirea creșterii ciupercilor. Acest lucru asigură ameliorarea diferitelor simptome, cum ar fi durerea și mancărimea, cauzate de infecție și accelerează procesul de vindecare. Ar trebui să il utilizați atata timp cat este prescris, chiar dacă simptomele dumneavoastră au dispărut. Acest lucru va impiedica revenirea infecției. Utilizarea acestui tratament așa cum este prescris vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil cu pielea dumneavoastră.

CUM SE FOLOSEAZĂ CREMA TRIFAS
Acest tratament este doar pentru uz extern. Utilizați-l in doza și durata recomandate de medicul dumneavoastră. Verificați eticheta pentru instrucțiuni inainte de utilizare. Curățați și uscați zona afectată și aplicați crema. Spălați-vă mainile după aplicare, cu excepția cazului in care mainile sunt zona afectată.

CUM Funcționează CREMA TRIFAS
Trifas 1% Crema este un tratament antifungic. Oprește producția de proteine ​​in celulele fungice, perturband procesul de diviziune celulară. Acesta este modul in care previne creșterea in continuare a ciupercilor și ajută la tratarea infecțiilor pielii și unghiilor.

COMPOZIȚIE
Ciclopirox (1% g/g)

DEPOZITARE
A se pastra la temperaturi sub 30°C
 

 

Product Details

Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Afectiuni
Dermatologice
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Forma/Textura
Crema
Tip administrare
Cutanat
Tip ambalaj
Tub
19 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.