Crema
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Crema, Menarini, Trifas, cu Ciclopirox 1%, Impotriva Infectiilor Fungice ale Pielii, 30gr

Crema, Menarini, Trifas, cu Ciclopirox 1%, Impotriva Infectiilor Fungice ale Pielii, 30gr
MNRN-TRFS-30gr
in stoc
36,34 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Trifas 1% Crema este un tratament antifungic. Este utilizat in tratamentul infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor. Acționează prin oprirea creșterii ciupercilor, tratand astfel infecția.

Trifas 1% Crema este numai pentru uz extern. Trebuie să il utilizați in doza și durata prescrise de medicul dumneavoastră. Cantitatea de care aveți nevoie și cat timp o luați vor depinde de ceea ce sunteți tratat. In mod normal, trebuie să spălați și să uscați zona afectată inainte de a aplica un strat subțire de tratament. Ar trebui să evitați contactul cu gura, ochii și nasul. In caz de contact accidental, spălați-l cu multă apă. Continuați să-l utilizați in mod regulat pentru a obține cele mai multe beneficii.

Cele mai frecvente efecte secundare includ mancărime, arsură sau senzație de usturime la locul aplicării. De obicei nu sunt grave și adesea dispar cu timpul. Dacă vă deranjează sau nu dispar, spuneți medicului dumneavoastră.

UTILIZĂRI CREMEI TRIFAS
Infecții fungice ale pielii
Infecții fungice ale unghiilor

BENEFICIILE CREMA TRIFAS
In infecțiile fungice ale pielii. Trifas 1% Crema este utilizată pentru a trata infecțiile pielii cauzate de ciuperci. Funcționează prin uciderea și oprirea creșterii ciupercilor. Acest lucru asigură ameliorarea diferitelor simptome, cum ar fi durerea și mancărimea, cauzate de infecție și accelerează procesul de vindecare. Ar trebui să il utilizați atata timp cat este prescris, chiar dacă simptomele dumneavoastră au dispărut. Acest lucru va impiedica revenirea infecției. Utilizarea acestui tratament așa cum este prescris vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil cu pielea dumneavoastră.

CUM SE FOLOSEAZĂ CREMA TRIFAS
Acest tratament este doar pentru uz extern. Utilizați-l in doza și durata recomandate de medicul dumneavoastră. Verificați eticheta pentru instrucțiuni inainte de utilizare. Curățați și uscați zona afectată și aplicați crema. Spălați-vă mainile după aplicare, cu excepția cazului in care mainile sunt zona afectată.

CUM Funcționează CREMA TRIFAS
Trifas 1% Crema este un tratament antifungic. Oprește producția de proteine ​​in celulele fungice, perturband procesul de diviziune celulară. Acesta este modul in care previne creșterea in continuare a ciupercilor și ajută la tratarea infecțiilor pielii și unghiilor.

COMPOZIȚIE
Ciclopirox (1% g/g)

DEPOZITARE
A se pastra la temperaturi sub 30°C
 

 

Detalii produs

Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Afectiuni
Dermatologice
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Forma/Textura
Crema
Tip administrare
Cutanat
Tip ambalaj
Tub
19 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.