Sampon de par
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon de Par, Ziaja, impotriva Caderii Parului, intareste si Stimuleaza Foliculii de Par, fara Alergeni, Aroma de Menta, 300ml

Ziaja
Sampon de Par, Ziaja, impotriva Caderii Parului, intareste si Stimuleaza Foliculii de Par, fara Alergeni, Aroma de Menta, 300ml
ZJA-SHMPOO-WZMAC-300ml
out of stock
lei20.31

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

ȘAmponul de intărire impotriva căderii părului ZIAJA MED a fost realizat pe baza proteinelor lupinului alb, care previn eficient căderea părului, acționand prin inhibarea 5 alfa-reductazei și stimuland metabolismul celulelor responsabile de creșterea șuvițelor.

ZIAJA MED Strengthening SHAMPOO impotriva căderii părului este un șampon specializat dezvoltat pentru căderea excesivă a părului, precum și pentru probleme precum: dermatita seboreică, mătreața și dezechilibrul hormonal. Produsul cosmetic a fost creat pe baza proteinelor de lupin alb, care previn eficient căderea părului.

Cosmeticele funcționează prin imbunătățirea stării părului, creșterea rezistenței acestuia la deteriorare, inhibarea procesului de cădere a părului, intărirea și stimularea bulbilor de păr și stimularea microcirculației scalpului. In plus, curăță și ingrijește părul și scalpul. Este recomandat, in special, pentru ingrijirea părului deteriorat de coafat, femeilor aflate la menopauză și persoanelor cu stadiu inițial de chelie. Șamponul este bland cu scalpul și poate fi folosit de persoane de la 14 ani.

Preparatul imbunătățește starea părului, crescand rezistența acestuia la deteriorare, inhibă procesul de cădere a părului și, de asemenea, stimulează microcirculația scalpului.

 

Mod de utilizare:
Aplicați șampon pe părul umed. Masați uniform pană se formează spumă. Clătiți bine, repetați.

Ingrediente (INCI):
Aqua (apă), sulfat de sodiu Laureth, cocamidopropil betaină, coco-glucozidă (coco glucozidă), proteină hidrolizată de lupin (proteina lupin), clorură de hidroxipropiltrimoniu guar, pantenol (pantenol), propilenglicol, extract de mentha pipemint (piper) Clorura de sodiu, cocoat de gliceril PEG-7, benzoat de sodiu, ulei de frunze de Mentha Arvensis (ulei esential de menta), acid lactic (acid lactic

Product Details

Ingredient principal
Acid lactic
Property
Regenerant
Tip Produs
Sampon
Beneficii
Anti-rupere
Culoare
transparent
Cantitate
300 ml
Greutate
300 g
Aroma
Menta
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Tip par
Subtire
Tip scalp
Gras
Forma/Textura
Fluid
Gama
Standard
Continut pachet
1 Sampon
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Normal
Nuanta
Transparent

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.