Sampon
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon, Sanofi, Selsun Blue Itchy, Anti-Matreata, cu Pirition Zinc 1%, Impotriva Matretii si Psoriazisului Scalpului, 325ml

SANOFI
Sampon, Sanofi, Selsun Blue Itchy, Anti-Matreata, cu Pirition Zinc 1%, Impotriva Matretii si Psoriazisului Scalpului, 325ml
SLSN-BLU-ITCH-325ml
Last items in stock
lei94.79

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

ȘAmponul Selsun Blue Itchy Dry Scalp Antimatreata cu pirition zinc asigură controlul mătreții. Acest șampon ajută la prevenirea și eliminarea mancărimii scalpului și a fulgilor vizibili asociați cu mătreața. Dur cu mătreața și excelent pentru păr, acest șampon pentru scalp uscat și mancărime, hrănește și hidratează părul cu o formulă extra-hidratantă și este suficient de bland pentru utilizarea zilnică. 

Selsun Blue este expertul in sănătatea scalpului, oferind soluții eficiente, de inaltă calitate, care sunt dure cu mătreața și grozave pentru păr, pentru a vă ajuta să vă simțiți increzători, echilibrați și in control. Selsun Blue ajută la controlul mătreții prin ameliorarea puternică a simptomelor precum descuamarea și mancărimea. Spune-ți adio cojilor și elimină mătreața cu Selsun Blue!

Administrare
Udați părul, masați pe scalp, clătiți. Repetați dacă doriți. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cel puțin de două ori pe săptămană sau conform indicațiilor medicului.

Ingrediente:
Ingredient activ - Pyrithione Zinc 1% - Scop - Antimatreata. Ingrediente inactive: Apa, Sulfat Laureth de amoniu, Sulfat de lauril de amoniu, Distearat de glicol, Glicerina, Cocamid MEA, Alcool cetilic, Parfum, Suc de frunze de Aloe Barbadensis, Suc de frunze de aloe Barbadensis, Acetat de dimethicon, Tocopheril Acetat Clorura de acetamidopropil trimoniu, fosfat de clorură de linoleamidopropil PG-dimoniu, metosulfat de dioleoilamidoetilmoniu PEG-3, dimeticonol, lauril glucoză carboxilat de sodiu, lauril glucozidă, amodimeticonă, hidroxipropil metilcelulod- 1 DM91, hidroxipropil, metilcelulod-1, DM91, metil-propil-propil, hidroxipropil, metilcelulod-1, 1, 1, 1 7, Trideceth-12, propilenglicol, clorură de sodiu, acid citric, hidroxietilceluloză, albastru 1.

 

Product Details

Ingrediente Principale
Disulfura de seleniu
Property
Actiune hidratanta
Tip Produs
Sampon
Beneficii
Anti matreata
Culoare
Albastru
Cantitate
325 ml
Greutate
325 g
Aroma
Fara
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Tip par
Degradat
Tip scalp
Cu Psoriazis
Gama
Clasic
Continut pachet
1x Sampon 325ml
Nuanta
01 Transparent
Tip sampon
Clasic
Cod culoare
00
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.