Tratamente si masca de par
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon Medicinal, MG217, Tratament Psoriazis, Dermatita Seboreica, Matreata, cu Gudron 3%, 240ml

MG217 PSORIASIS
Sampon Medicinal, MG217, Tratament Psoriazis, Dermatita Seboreica, Matreata, cu Gudron 3%, 240ml
MG217-SHPOO-GDRN-240ml
in stock
lei103.20

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

SAmponul medicamentos MG217 este formulat cu gudron de carbune pentru a ajuta la incetinirea cresterii rapide a celulelor pielii de pe scalp. Gudronul de carbune este singurul ingredient activ fara prescriptie care functioneaza prin incetinirea reproducerii excesive a celulelor. Acest lucru reduce inflamatia, mancarimea si scalarea psoriazisului, a matretii si a dermatitei seboreice. Formula noastra de conditionare lasa parul curat, moale si usor de manevrat si ajuta la prevenirea reaparitiei simptomelor psoriazisului sau a matretii. Controleaza simptomele psoriazisului / dermatitei seboreice si a matretii.

Ingredient activ: Gudron de cărbune 3% Psoriazis, seboreic (Din dermatită locală de gudron de cărbune, soluție pentru mătreață, USP 20%) Ingrediente inactive: apă deionizată, lauril eter sulfat de sodiu, cocamidopropil betaină, lauramidopropil hidroxisultaină, betaina palmitică, hidroxilor hidroxipropil, colitrigen clorhidric Fenoxietanol, metil paraben, n-butil paraben, etil paraben, izobutil paraben, propil paraben, parfum, FD&C Blue #1.

Product Details

Ingrediente Principale
Gudron
Property
Testat dermatologic
Tip Produs
Tratament pentru scalp
Beneficii
Indeparteaza matreata/dermatita seboreica
Culoare
transparent
Cantitate
240 ml
Greutate
240 g
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Scalp
Numar bucati/set
1
Durata de actionare
4 h
Pentru
Unisex
Tip par
Normal
Tip scalp
Cu matreata
Forma/Textura
Lichid
Utilizat pentru
Par umed
Gama
Classic
Continut pachet
1 X Sampon 240ml
32 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.