Crema Medicinala, MG217, Tratament...
Crema Medicinala, MG217, Tratament...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema Medicinala, MG217, Tratament Psoriazis, Dermatita Seboreica, cu Acid Salicilic 3%, 104ml

MG217
Crema Medicinala, MG217, Tratament Psoriazis, Dermatita Seboreica, cu Acid Salicilic 3%, 104ml
MG217-CRM-AS-103ml
out of stock
lei84.85

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Crema cu acid salicilic tratamentată MG217 prezintă o formulă unică, nouă. Crema care se absoarbe rapid, fără parfum, oferă un efect de grăsime, fără pete, neiritant, calmant și hidratant de roșeață, mancărime și descuamare. Atunci cand se utilizează un acid salicilic și un produs de gudron de cărbune in tandem, acesta poate obține rezultate eficiente. Acidul salicilic ajută la slăbirea și indepărtarea cojilor și a acumulării plăcii, in timp ce gudronul de cărbune ajută la incetinirea producției de celule ale pielii.

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.