Gel Dentitie
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel Dentitie, Nurodent, pentru Calmarea Durerii Gingivale, cu Actiune Rapida, 15ml

Nurodent
Gel Dentitie, Nurodent, pentru Calmarea Durerii Gingivale, cu Actiune Rapida, 15ml
NRDNT-GEL-15ml
out of stock
lei56.74

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Nurodent gel de dentitie este un gel cu actiune rapida cu aroma de trandafir folosit in timpul dentitiei la copiii cu varsta peste 6 luni. Gelul se aplica pe gingii, creand un strat protector care ajuta la calmarea durerii, disconfortului si inflamatiei cauzate de dentitie.
 
Beneficii:
  • Calmarea Durerilor Gingivale;
  • Fără adaos de zahăr;
  • Fara parabeni;
  • Fara anestezice locale;
  • Fara indulcitori artificiali, arome sau alcool.
Mod de aplicare:
Aplicați cantitatea potrivită de gel cu un deget mic curat pentru a acoperi zona dureroasă și masați ușor gingiile. Cel mai bine este folosit după masă și la culcare pentru a ajuta la construirea unui strat protector peste gingii și pentru a prelungi timpul de ușurare. Utilizați de 3-5 ori pe zi la nevoie. Ambalajul trebuie inchis după fiecare aplicare. Nu depășiți cantitatea recomandată de produs.
 
Ingrediente: Xilitol, Apa, Glicerina, Extract din petale de trandafir de Damasc (Rosa Damascena), Guma cassantan, Acid hialuronic, Sorbat de potasiu, Pectina, Benzoat de sodiu, Acid citric, Extract de nalba (Malva Sylvestris), Extract de floare de musetel (Chamomilla Recutita), Aloe Extract de frunze de Vera (Aloe Barbadensis).
 

Product Details

Cantitate
15 ml
Greutate
15 g
Afectiuni
Dureri gingivale
Numar bucati/set
1
Pentru
Copii
Forma/Textura
Gel
Tip administrare
Cale orala
Tip ambalaj
Tub

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.