Supliment Alimentar
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar, Biocodex, Ultra Baby, Tratament Anti-Diareic cu Probiotice, 14 plicuri

BIOCODEX
Supliment Alimentar, Biocodex, Ultra Baby, Tratament Anti-Diareic cu Probiotice, 14 plicuri
BCDX-ULTR-BBY-14p
in stock
lei51.96

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Ultra Baby antidiareic de la Laboratoarele Biocodex este un supliment alimentar pe bază de Saccharomyces Boulardii, o drojdie care are grijă de microbiota intestinală a bebelușului in caz de diaree. Se trateaza in general prin administrarea de probiotice care au beneficiul de a fi anti-diareice, perfecte pentru refacerea florei intestinale datorita drojdiei Boulardii care face posibila modularea permeabilitatii peretelui intestinal oferind in acelasi timp o actiune antiinflamatoare.

Administrare:
1 pană la 2 plicuri pe zi. Amesteca continutul plicului intr-o bautura sau mancare potrivita pentru copii. Dacă hrăniți cu biberon, lăsați biberonul să se răcească inainte de a turna conținutul plicului in el. Ultra Baby poate fi amestecat cu soluție de rehidratare orală.

Ingrediente:
Maltodextrină, drojdie Saccharomyces boulardii CNCM I-745, lactoză.

 

Product Details

4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.