Suspensie Orala
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Suspensie Orala, Gaviscon, Baby, Impotriva Refluxului Gastric Bebelusi, 150ml

Gaviscon
Suspensie Orala, Gaviscon, Baby, Impotriva Refluxului Gastric Bebelusi, 150ml
GVSCN-BBY-150ml
in stock
lei59.47

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Gaviscon Suspensie Orala pentru Sugari este un tratament indicat pentru tratamentul bolii de reflux gastroesofagian, care are ca rezultat regurgitare si episoade de varsaturi dupa masa. Se prezintă sub forma unui flacon de suspensie potabilă cu o pipetă de dozare gradată.

Doza uzuală este de 1 pană la 2 ml/kg/zi, care se repartizează in funcție de numărul de mese, administrarea avand loc după fiecare biberon sau masă.

Administrare:
- de la 0 la 1 lună: 1 ml după fiecare dintre cele 6 mese.
- de la 1 la 2 luni: 1,5 ml dupa fiecare dintre cele 5 mese.
- de la 2 la 4 luni: 2 ml dupa fiecare dintre cele 5 mese.
- de la 4 la 18 luni: 2,5 ml dupa fiecare dintre cele 4 mese.
- peste 18 luni: 5 ml dupa fiecare dintre cele 4 mese.

Instrucțiuni de utilizare a pipetei:  dezasamblați pistonul de pe corpul seringii. Clătiți apoi uscați cu atenție pipeta după fiecare utilizare. Odată uscat, impingeți pistonul inapoi in corpul seringii.

Tratamentul va fi continuat pană la dispariția simptomelor. In paralel cu utilizarea acestui tratament, se recomandă reguli de stil de viață și alimentație; ingroșarea dietei, impărțirea meselor. Doar pe cale orală. Doza trebuie luată după masă și nu amestecată cu lapte sau alimente. Agitați bine flaconul inainte de utilizare.

Acest tratament nu trebuie utilizat pentru a trata copiii care au o disfuncție renală cunoscută sau suspectată. Dacă nu există nicio ameliorare a simptomelor după 7 zile, situația clinică trebuie reconsiderată. Acest tratament conține sodiu. Acest tratament conține 14,5 mg de sodiu per ml. De luat in considerare la pacienții care urmează o dietă strictă cu sodiu. Acest tratament conține calciu: 16 mg carbonat de calciu per ml. O atenție deosebită trebuie acordată la tratarea copiilor cu hipercalcemie cunoscută sau suspectată, nefrocalcinoză sau litiază renală recurentă de calciu.

Ingrediente:
Pentru 100 ml suspensie orală: alginat de sodiu 5,00 g; bicarbonat de sodiu 2,67 g. Excipienți:carbonat de calciu, carbomer, zaharină de sodiu, aromă de fenicul*, aromă de banană**, hidroxid de sodiu, parahidroxibenzoat de metil (E218), parahidroxibenzoat de propil (E216), apă purificată. *Compoziția aromei de fenicul: anetol de fenicul, alcool benzilic. **Compoziție aromă de banană: acetaldehidă, acetat de hexil, acetat de izoamil, acetat de izobutil, acetat de benzii, acetat de trans-hex-2-enil, acetoină, acid acetic, acid izovaleric, acid metil -2-butiric, alcool amil (izomeri amestecați) , alcool izopropilic, alcool izoamil, alcool feniletilic, aldehidă propionică, butanol-n, butiraldehidă, butirat de amil/izoamil, butirat de etil, butirat de izoamil, butirat de izobutil, butirat de izobutil, cinamat de metil, eugenol, formiat de butii,

Product Details

72 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.