Tratament Homeopat, Boiron, Sedatif...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Tratament Homeopat, Boiron, Sedatif PC, Tratament Stari de Anxietate, Emotivitate Accentuata, Tulburari de Somn, 40 comprimate

Tratament Homeopat, Boiron, Sedatif PC, Tratament Stari de Anxietate, Emotivitate Accentuata, Tulburari de Somn, 40 comprimate
BRN-SDTF-PC-40cpr
out of stock
lei29.61

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Indicatii:
Sedatif PC este un tratament homeopatic utilizat in mod tradiţional in tratamentul stărilor de anxietate şi de emotivitate, dar şi in cazul tulburărilor de somn.

Compoziție:
- Substanţele active sunt: Aconitum napellus 6 CH 0,5 mg, Belladonna 6 CH 0,5 mg, Calendula officinalis 6 CH 0,5 mg, Chelidonium majus 6 CH 0,5 mg, Abrus precatorius 6 CH 0,5 mg, Viburnum opulus 6 CH 0,5mg.  
- Celelalte componente sunt: zahăr, lactoză, ștearat de magneziu.  
 
Mod de administrare:
Adulţi şi copii: doza recomandată este de 2 comprimate de 3 ori pe zi.
Administrare orală.
Comprimatele se dizolvă incet in cavitatea bucală (nu se inghit).  
Utilizarea la copii Copii sub 6 ani: datorită formei farmaceutice, comprimatele se dizolvă intr-un pahar cu apă inainte de administrare.
 
Contraindicatii:
Nu utilizaţi Sédatif PC dacă sunteţi alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui tratament
Sedatif PC conţine zahăr şi lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l intrebaţi inainte de a utiliza acest tratament.
Sedatif PC impreună cu alte tratamente Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte tratamente. Sédatif PC nu prezintă interacţiuni cu alte tratamente.

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămaneţi gravidă, adresaţivă medicului sau farmacistului pentru recomandări inainte de a lua acest tratament. Datorită datelor insuficiente privind administrarea tratamentului in timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea tratamentului la gravide sau la femei care alăptează.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Sédatif PC nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.  
 
Prezentare:
30 unidoze

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.