Supliment Alimentar pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar pentru Copii, Boiron, Osmobiotic, Flora, cu Tulpini Osmobiotice, 12 plicuri

Supliment Alimentar pentru Copii, Boiron, Osmobiotic, Flora, cu Tulpini Osmobiotice, 12 plicuri
BRN-OSBTC-FLRA-ENF-12p
Last items in stock
lei64.80

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Osmobiotic Flora de la Boiron pentru copii este un supliment alimentar, sub formă de plicuri orodispersabile, destinat să intărească flora intestinală a copiilor și să imbunătățească răspunsul imunitar natural al acestora.

Osmobiotic flora este un supliment alimentar sub forma de plicuri orodispersabile destinat copiilor peste 3 ani ce contin tulpini microbiotice. Formulata si patentata fara alergeni, flora osmobiotica este formata din tulpini microincapsulate individual folosind un proces tehnologic patentat care le protejeaza de aciditatea gastrica si le ofera rezistenta superioara la tulpinile nemicroincapsulate. Ele ajung astfel vii in număr mai mare in intestin. Acest supliment alimentar acționează pentru a intări flora intestinală a copilului și a imbunătăți răspunsul său imunitar natural.

Administrare:
1 baton pe zi de dizolvat direct in gura sau eventual intr-un pahar cu apa, de preferat intre mese, timp de 12 zile. De repetat dacă este necesar.
Precauții pentru utilizare: Consumul excesiv poate avea un efect laxativ.

Ingrediente: sorbitol, xilitol; Agent de incărcare: maltodextrină; Tulpini microincapsulate: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604) 1 miliard per stick, Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537) 500 milioane per stick; aromă naturală de zmeură; Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.

 
 

Product Details

1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.