Supliment Alimentar pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar pentru Copii, Boiron, Osmobiotic, Bebe, cu Tulpini Osmobiotice, 5ml

Supliment Alimentar pentru Copii, Boiron, Osmobiotic, Bebe, cu Tulpini Osmobiotice, 5ml
BRN-OSBTC-FLRA-BB-5ml
Last items in stock
lei71.50

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Osmobiotic Flora Baby este un supliment alimentar care contine tulpini microbiotice. Formulata si patentata fara alergeni, flora Osmobiotica este formata din tulpini microincapsulate individual folosind un proces tehnologic patentat care le protejeaza de aciditatea gastrica si le ofera rezistenta superioara la tulpinile nemicroincapsulate. Ele ajung astfel vii in număr mai mare in intestin. Acest supliment alimentar acționează pentru a intări flora intestinală a copilului și a imbunătăți răspunsul său imunitar natural.

Administrare:
5 picături pe zi intr-o singură doză, timp de 15 zile. Agitați flaconul inainte de utilizare. Livrați picăturile intr-o lingură adaptată varstei copilului sau amestecați-le cu mancarea lui rece sau călduță. Nu introduceți picuratorul direct in gura copilului. De repetat dacă este necesar.

Ingrediente:
Ulei de porumb; Agent de incărcare: maltodextrină; Tulpini microincapsulate: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604) 250 milioane per doză, Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537) 250 milioane per doză.

Product Details

Ingrediente Principale
Probiotice
Property
Natural
Varsta
3 ani +
Cantitate
5 ml
Greutate
5 g
Aroma
Zmeura
Forma/Textura
Lichid
Utilizat pentru
Sistemul digestiv
Continut pachet
1x Flacon 5ml
Tip administrare
Cale orala
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.