Suporturi ortopedice si orteze
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Ham Corector de Postura, Zamo®, pentru Indreptarea Spatelui, Umerilor si Coloanei, Marime Reglabila, Unisex, Crem

ZAMO
Ham Corector de Postura, Zamo®, pentru Indreptarea Spatelui, Umerilor si Coloanei, Marime Reglabila, Unisex, Crem
ZMO-CRCT-PSTR-UNVS-crm
Ultimele produse in stoc
60,07 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Imbunătățiți postura - Corectorul nostru de postură pentru bărbați și femei vă ține spatele pe loc, aliniind oasele și articulațiile, astfel incat mușchii să poată fi folosiți corespunzător. Aparatul pentru spate oferă sprijin pentru partea superioară a spatelui, partea inferioară a spatelui și a abdomenului pentru a ameliora durerile de spate, gat, umeri și clavicule, iar aparatul pentru spate vă va lăsa să arăți increzător!
Ameliorează durerile de spate - Postura naturală este importantă pentru alinierea lombară, postura proastă poate duce la letargie, durere și leziuni ale nervilor. Aparatul nostru pentru spate susține și ajută spatele cocoșat sau cifoza in partea superioară a spatelui toracic și cervical cauzată de o postură proastă, vă ajută să imbunătățiți postura proastă, cum ar fi scolioza sau lumbago.
Suport mai puternic - Orteza noastră reglabilă pentru spate are 2 bare flexibile de sprijin ABS, oferind un sprijin mai puternic și mai puternic pe spate, care vă va ajuta să vă indreptați spatele. Această orteză pentru spate atat pentru bărbați, cat și pentru femei vă va ajuta la ameliorarea durerii din umeri și talie, eliminand presiunea zonelor cheie din spate.
Material respirabil din plasa - Cu un material respirabil și o plasă foarte puternică, corectorul nu vă va face fierbinte și inconfortabil. Chiar și după exercițiu, transpirația va fi scursă rapid.
Ușor de purtat și de reglat - Acest corector de postură pentru spate poate fi purtat in interiorul imbracamintei sau in munca de zi cu zi, la fel ca și cand purtați cămașa și reglați cureaua elastică pentru o potrivire confortabilă și vă ajută să imbunătățiți postura. Correctorul de postură este echipat cu curele care sunt complet reglabile. Aceasta se poate potrivi cu majoritatea dimensiunilor de bărbați și femei. Pur și simplu trageți sau eliberați curelele velcro pentru a se potrivi perfect corpului dvs. pentru cele mai bune efecte.

Detalii produs

Tip Produs
Suport corector ortopedic
Culoare
Crem
Zona Corporala
Spate - cervical
Numar bucati/set
1
Material
Poliester
Marime
Universal
Material umplutura
Bumbac
2 Produse

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.