Crema pentru Picioare
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Crema pentru Picioare, Bayer, Bepanthol, Hidratare Intensiva si Efect Reparator, 100ml

Bayer
Crema pentru Picioare, Bayer, Bepanthol, Hidratare Intensiva si Efect Reparator, 100ml
BPNTH-FOOT-CRM-100ml
Ultimele produse in stoc
71,96 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Crema pentru picioare Bepanthol – face picioarele uscate considerabil mai moi
Pielea picioarelor este expusă la niveluri ridicate de stres in fiecare zi. Dacă se simt uscate și aspre, crema pentru picioare Bepanthol ajută. Ingrijirea medicală a pielii asigură hidratarea picioarelor aspre, le face mai moi și mai suple și, de asemenea, reduce formarea reinnoită și excesivă a calusurilor. Se absoarbe rapid, este ușor de aplicat – și este potrivit și pentru utilizarea de către diabetici.

Crema pentru picioare Bepanthol susține metabolismul pielii și o poate ajuta astfel să revină la starea sa inițială, suplă. Cauza pielii uscate, calusuri și altele asemenea sunt de obicei o barieră de protecție a pielii compromisă. Din cauza combinației de pantofi și ciorapi etanși, precum și a transpirației crescute pe picioare, pielea de acolo are cu greu are posibilitatea de a „respira”. Stratul superior se inmoaie și nu iși mai poate indeplini in mod corespunzător funcția naturală de protecție. Ca urmare, picioarele devin crăpate și uscate.

Exact aici intervine crema pentru picioare Bepanthol. Are grijă de pielea picioarelor, reducand astfel punctele de presiune.

  • o hidratează si le face din nou suple
  • inmoaie calusurile care s-au format și limitează formarea de noi calusuri excesive.

Pentru a beneficia de efectul său de ingrijire, cel mai bine este să utilizați crema pentru picioare Bepanthol de două ori pe zi: pur și simplu masați-o in pielea curățată a piciorului dimineața și seara. Crema nu lasă o peliculă grasă enervantă, ci se absoarbe rapid. Acest lucru nu numai că le face extrem de practice, ci și un partener ideal pentru călătorii.

Sfat: crema pentru picioare Bepanthol este potrivită și pentru utilizarea pe pielea sensibilă a diabeticilor.

Ingrediente:
Pentru ca Bepanthol crema pentru picioare să ofere o ingrijire optimă și să facă picioarele aspre și uscate din nou moi, se bazează pe trei ingrediente valoroase:

Dexpantenol: Pro-vitamina se caracterizează prin proprietățile sale de hidratare - susține, de asemenea, metabolismul pielii și regenerarea celulelor pielii.
Uree: factorul natural de hidratare ajută pielea să se hidrateze.
Lipide și acizi grași nesaturați: Aceștia aduc o contribuție decisivă la restabilirea stabilității barierei de protecție a pielii.

Detalii produs

1 Obiect

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.