Creme de fata
  • Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate Cumpăraturi Sigure prin tranzactii criptate
  • Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid Livrare în 24-48 de ore prin Curierat Rapid
  • Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții) Retur Gratuit 14 Zile (termeni și condiții)
  • Disponibil prin S.E.A.P. Disponibil prin S.E.A.P.
  • Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă Plată în Rate până în 12 rate fără dobandă
  • Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15) Telefon 0726.465.732 (L-V: 07-15)
  • Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00) Livrare 24-48 ore Luni-Vineri (08:00 - 19:00)

Lotiune de Fata, CeraVe, PM Moisturizing, Efect Hidratant, de Noapte, cu Acid Hialuronic, Ceramide si Niacinamide, 89ml

CeraVe
Lotiune de Fata, CeraVe, PM Moisturizing, Efect Intensiv Hidratant pe timp de Noapte, cu Acid Hialuronic, Ceramide si Niacinamide, 89ml
CRVE-MSTRZ-PM-LTN-89ml
stoc epuizat
123,22 lei

☎ Info & Comenzi: 0726.465.732 (Luni-Vineri 07:00 - 15:00)

❣️Din fiecare achiziție redirecționăm 20% din impozitul pe venit către Asociația Salvați Copiii.

Descriere

Indiferent de tipul tău de piele, chiar dacă este grasă, pielea ta are nevoie de umiditate non-stop. Dar poate avea nevoie și de alte lucruri, cum ar fi ingrediente liniștitoare, textura mai moale ajuta la restabilirea barierei sale naturale de umiditate. Incorporarea unei creme de noapte bogate, dar ușoare, cum ar fi CeraVe PM Facial Moisturizing Lotion, in rutina de ingrijire a pielii de noapte, vă poate oferi toate aceste beneficii și multe altele.

Dezvoltat cu dermatologi, CeraVe PM Facial Moisturizer este formulat pentru a păstra umiditatea pielii și pentru a ajuta la restabilirea barierei naturale a pielii, totul in timp ce dormiți. Adăugarea acestei creme de noapte fără ulei și non-comedogenă la rutina de ingrijire a pielii pe timp de noapte poate ajuta la hidratarea și calmarea pielii, contribuind in același timp la menținerea barierei protectoare a pielii. Conținand niacinamidă, acid hialuronic și trei ceramide esențiale, această cremă de noapte folosește tehnologia noastră MVE pentru a oferi un flux constant de umiditate atat de necesară pe tot parcursul nopții și oferă o modalitate eficientă, dar blandă de ingrijire a pielii normale pană la grasă.

Beneficii:

  • Cremă de noapte ultra-ușoară
  • Tehnologia MVE: Sistemul nostru de livrare eliberează continuu ingrediente hidratante pentru hidratarea pe tot parcursul nopții
  • Formula unică, cu trei ceramide esențiale, care blochează umiditatea și ajută la menținerea barierei naturale a pielii
  • Acid hialuronic: Ajută la reținerea umidității naturale a pielii
  • Niacinamidă: Ajută la calmarea pielii
  • Non-comedogen, fără ulei, fără parfum
  • Dezvoltat cu dermatologi

Cum se utilizează:
Deblocați pompa acestei creme hidratante de noapte pentru prima utilizare, răsucind-o spre stanga și apăsand de mai multe ori pană cand produsul iese. Notă: Este posibil să fie necesar să apăsați pompa de pană la 10-20 de ori pentru a incepe inițial să distribuiți loțiune.
Aplicați generos pe față și pe gat noaptea sau conform indicațiilor unui medic dermatolog.

Ingrediente:
AQUA / APA / EAU, GLICERINA, TRIGLICERIDA CAPRILIC/CAPRIC, NIACINAMIDA, ALCOHOL CETEARIL, FOSFAT DE POTASIU, CERAMIDA NP, CERAMIDA AP, CERAMIDA EOP, CARBOMER, DIMETICON, CETEARETH-20, BEHENTRUMUMUMIUMALIU LACTIDUL SODIUMULIFULUI RONATE, COLESTEROL, FENOXIETANOL, EDTA DISODIC, FOSFAT DIPOTASIU, CAPRYLIL GLICOL, FITOSFINGOZINĂ, GOMĂ XANTAN, POLIGLICERIL-3 DIISOSTEARAT, ETILHEXILGLICERINĂ

Detalii produs

Ingredient principal
Acid Hialuronic
Proprietati
Acid hialuronic
Tip Produs
Crema de fata
Varsta
18+ ani
Beneficii
Anti-rid
Culoare
Alb
Cantitate
89 ml
Greutate
89 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Fata
Pentru
Femei
Forma/Textura
Crema
Gama
Clasic
Continut pachet
1 Crema
Utilizare
Noapte
Tipul de ten
Matur
Protectie solara
Fara

Informatii Livrare

Livrarea costa 15 lei prin curierat rapid oriunde in tara, fara taxe ascunse pe kilometri suplimentari. Pragul pentru livrare gratuita este de peste 200 lei.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore (Luni-Vineri: 08:00 - 19:00). Pentru informatii legate de livrare, folositi numarul de urmarire al pachetului pe care il primiti prin email si SMS.

ATENTIE! Pot exista intarzieri in procesarea comenzii in perioada sarbatorilor crestine, zilelor libere nationale, vremii nefavorabile, reducerilor de sezon (ex. black friday). In urma procesarii veti primi un SMS si e-mail cu datele de urmarire al coletului (Luni-Vineri).

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de favorite
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.