Crema Medicinala
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema Medicinala, MG217, Tratament Impotriva Eczemelor, cu Avocado, Hipoalergenic, 170gr

MG217 PSORIASIS
Crema Medicinala, MG217, Tratament Impotriva Eczemelor, cu Avocado, Hipoalergenic, 170gr
MG217-ECZ-BDY-170gr
out of stock
lei85.04

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Crema MG217 ECZEMA tratament pentru corp si protector pentru piele este formulată special pentru a oferi o ameliorare rapidă, liniștitoare și de lungă durată, acoperind spectrul complet de simptome de eczemă, inclusiv mancărime, iritație, uscăciune, crăpături, roșeață și rugozitate. Tratează-ți eficient eczema cu ingrediente dovedite clinic și restabilește echilibrul natural de umiditate al pielii pentru a crea o piele cu aspect mai sănătos.
 
Beneficii:
  • Hipoalergenic și fără usturime;
  • Fara parfum, steroizi si parabeni;
  • Ingredientul activ recomandat de medic – Făină de ovăz coloidal (făină de miez de ovăz).

Ingrediente active:
Făină de ovăz coloidal (făină de miez de ovăz) 2% (protector pentru piele)

Ingrediente inactive:
Apă purificată, alcool cetilic, glicerină, alcool cetearilic, dicetilfosat, fosfat de Ceteth-1 O, miristat de lsopropil, ulei de Persea gratissima (avocado), glucono Delta lactonă, monolaurat de gliceril, D-Pantenol, unt de gumă de xantan, unt de parcă Hidroxipropil bispalmitamidă MEA, clorură de hidroxietil behenamidopropil dimoniu, acid palmitic, acid linoleic conjugat, colesterol, ceară de Euphorbia Cerifera (Candelilla), fenoxietanol, etilhexil glicerină, alantoină, acid glicirrizic, benzotol de sodiu, acid dishidric de sodiu, acid dishidrat de sodiu.
 
Avertizări:
Doar pentru uz extern. Cand utilizați acest produs aveti grija sa nu va intre in ochi.
Opriți utilizarea și intrebați medicul dacă: • starea se inrăutățește • simptomele durează mai mult de 7 zile sau dispar și apar din nou in cateva zile. A nu se lăsa la indemana copiilor. Dacă este inghițit, solicitați asistență medicală imediat.
 
Mod de utilizare:
 
Aplicați după cum este necesar pe zonele afectate, mai ales după baie. Masați bine pielea, deoarece fulgii de ovăz coloidal sunt absorbiti lent de catre piele.

Product Details

Property
Testat dermatologic
Beneficii
Hidratare
Cantitate
170 ml
Greutate
170 g
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Crema
Tip piele
Uscata

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.