Antiperspirant pentru Picioare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Antiperspirant pentru Picioare, Etiaxil, Efect Sudo-Regulator, Anti-Miros, Protectie 48h, Piele Sensibila 100ml

Etiaxil
Antiperspirant pentru Picioare, Etiaxil, Efect Sudo-Regulator, Anti-Miros, Protectie 48h, Piele Sensibila 100ml
ETXL-FOOT-SNS-100ml
Last items in stock
lei89.42

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Această loțiune antiperspirantă Etiaxil este destinată picioarelor a căror piele este deosebit de sensibilă. Acesta a fost, de fapt, conceput pentru a regla transpirația prin blocarea temporară a acestui fenomen natural, fără a folosi ingrediente susceptibile de a irita epiderma. De asemenea, previne formarea mirosurilor deranjante. Aplicat pe picioare, produsul permite glandelor sudoripare, responsabile de producerea transpirației, să se odihnească. Fluxul de transpirație este astfel sub control timp de cateva zile.

Administrare:
La inceputul tratamentului se aplica o data pe zi, seara, pe pielea uscata, sanatoasa. In final, in general, dupa 2-3 zile se atinge nivelul dorit de confort; tratamentul se folosește apoi doar de 2 pană la 3 ori pe săptămană. Se aplica cu o minge de vata pe talpa picioarelor seara. Lăsați să se usuce la aer și să curățați picioarele a doua zi dimineața cu apă și săpun.

Ingrediente:
alcool denat., clorură de aluminiu, lactat de aluminiu, propilenglicol, stearat de gliceril, palmitat de cetil, cera microcristallina, trihidroxistearina.

Product Details

2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.