Lotiuni si creme de corp
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Unguent Rubefiant, Wick, VapoRub, Efect Adjuvant impotriva Simptomelor de Raceala si Tuse, 50gr

WICK
Unguent Rubefiant, Wick, VapoRub, Efect Adjuvant impotriva Simptomelor de Raceala si Tuse, 50gr
WCK-VPRB-50gr
out of stock
lei69.25

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Amelioreaza 6 simptome de tuse și răceală
Cu formula sa unică și de incredere, Wick VapoRub vă oferă ameliorarea celor 6 simptome de tuse și răceală, pentru a vă ajuta pe dumneavoastră și familia dumneavoastră să vă reveniți la starea de sănătate.

Mod de utilizare/Dozare
1. Aplicare locală: Ca frecare prin masaj pentru ameliorarea temporară a tusei uscate și a durerilor corporale și a rigidității musculare cauzate de răceli. Aplicați ușor pe piept, gat și spate inainte de culcare.

2. Inhalare cu abur: Ca vapori medicamentat pentru a se scăpa de congestia nazală. (Pentru 6 ani și peste). Adăugați 1 - 2 lingurițe de Wick VapoRub intr-un castron cu apă fierbinte (nu clocotită) și inhalați vaporii pentru a curăța nasul blocat și a ușura dificultățile de respirație.

Ingrediente
Wick VapoRub conține ulei de mentol, camfor și eucalipt, cunoscut pentru beneficiile lor terapeutice in combaterea tusei și a răcelilor. Oferă o ameliorare eficientă a mai multor simptome.

Product Details

Property
Actiune antiinflamatoare
Tip Produs
Balsam de corp
Beneficii
Absorbtie rapida
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Aroma
Mentol
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Barbati
Continut pachet
1x Unguent 50gr
Tip piele
Normala

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.