• -5%
Adeziv Lichid
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Adeziv Lichid, Zamo®, CP-0001, Multifunctional, Rezistent la Apa, pentru Reparatii GSM sI Telefoane, Transparent, 50ml

ZAMO
Adeziv Lichid, Zamo®, CP-0001, Multifunctional, Rezistent la Apa, pentru Reparatii GSM sI Telefoane, Transparent, 50ml
ZMO-CP0001-ADZV-50ml
in stock
lei27.14 lei28.57 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Adeziv transparent: - Perfect pentru sigilarea ecranelor LCD, rame foto, rupturi de lipire și proiecte de artizanat! Construit folosind materiale de calitate superioară, acest adeziv transparent este excelent pentru a repara toate lucrurile din plastic.

Reparatie rapida: Nu vă mai faceți griji cu privire la repararea ecranului mobil spart, doar recreați-l in cateva secunde sau mai puțin de un minut, in confortul casei dvs., cu ajutorul adezivului nostru pentru telefon!

Nu lasa urme: Adezivul CP-0001 cu timp scurt de evaporare intărește orice obiect in mai puțin de 24 de ore. Acest adeziv transparent se potrivește ideal pentru fixarea tuturor tipurilor de obiecte din plastic, cum ar fi telecomenzi, jucării pentru copii și multe altele, fără a lăsa urme pe lucruri!

Legare excelenta: Acest adeziv transparent Relife CP-0001 este un adeziv rezistent la apă care se intinde lung, creează o legătură puternică intre cele două materiale care imbunătățește durabilitatea. De asemenea, acest lipici adeziv pentru plastic este suficient de puternic pentru a vă fixa ecranul LCD mobil, rama telefonului, etc.

Prezentare: Tub 50ml

Product Details

Tip Produs
Adeziv universal
Culoare
transparent
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Forma/Textura
Lichid
Functii
Aderenta excelenta
Ambalaj
Tub
Timp de uscare
24 h
Suprafata lucru
Plastic
Tip aplicare
Manual
Timp peliculizare
1 min
Temperatura minima
2 C
Temperatura maxima
35 C
Tip solutie tehnica
Etansant
Elasticitate (%)
20
12 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.