• -5%
Banda Mastic
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Banda Mastic, 3M, Scotch 2228, pentru Etansare si Izolatie Electrica, Culoare Neagra, 50.80mm x 3.1m x 1.65mm

3M
Banda Mastic, 3M, Scotch 2228, pentru Etansare si Izolatie Electrica, Culoare Neagra, 50.80mm x 3.1m x 1.65mm
3M-SCTCH-2228-MSTC-blck
out of stock
lei43.71 lei46.01 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Scotch Rubber Mastic Tape 2228 este o bandă de etanșare și izolație electrică din cauciuc de calitate superioară, foarte conformabilă, cu autofuziune. Această bandă constă dintr-un suport din cauciuc etilen-propilenă (EPR) acoperit cu un adeziv mastic agresiv, stabil la temperatură. Proiectată pentru aplicații de pană la 130 ⁰C, această opțiune oferă rezistență la umiditate și expunere la ultraviolete și este destinată atat mediilor interioare, cat și exterioare expuse la intemperii. Scotch Rubber Mastic Tape 2228 este listată UL și conformă RoHS.

PENTRU UTILIZARE IN INTERIOR ȘI IN EXTERIOR PROTEJAT: Oferă rezistență la umiditate și expunere la ultraviolete și este destinat atat aplicațiilor in interior, cat și exterioare expuse la intemperii.
IZOLAȚIE ELECTRICĂ PRIMARĂ: Utilizați ca izolație electrică primară pentru conexiunile cablurilor și sarmelor și căptușeală de vibrații pentru cablurile motorului de pană la 1000 V
CONFORMABILE: Construcția groasă permite aplicarea rapidă și umplutura peste conexiuni neregulate etanșate la umiditate: caracteristici de aderență și etanșare cu materiale de cupru, aluminiu și manta pentru cabluri de alimentare

Product Details

Tip Produs
Banda izolatoare
Culoare
Negru
Cantitate
3 ml
Greutate
150 g
Forma/Textura
Solid
Tip ambalaj
Rola
Functii
Izolare
Timp de uscare
20 min
Suprafata lucru
Metal
Tip aplicare
Manual
Timp peliculizare
20 min
Temperatura minima
-10 C
Temperatura maxima
130 C
Tip solutie tehnica
Etansant
Elasticitate (%)
0.4

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.