Sampon
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon, Alpecin, Anti-Schuppen, Anti-Matreata, impotriva Neurodermatitei si Psoriazisului, 200ml

ALPECIN
Sampon, Alpecin, Anti-Schuppen, Anti-Matreata, impotriva Neurodermatitei si Psoriazisului, 200ml
ALPC-SCHP-SHPOO-200ml
out of stock
lei33.43

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

ȘAmpon concentrat anti-mătreață medicinal - Eliberează delicat și durabil scalpul de mătreață

Eficient pentru mătreață, eficient pentru mancărime. Șamponul concentrat Alpecin Medicinal Anti-Mătreață este deosebit de economic. Formula medicinală combină ingredientele active anti-mătreață care apar in mod natural salicilic (ingredient activ de salcie) și fumar (ingredient activ fumitor). In același timp, șamponul concentrat anti-mătreață Alpecin Medicinal este atat de bland incat este potrivit pentru spălarea zilnică a părului. Utilizarea regulată previne in mod fiabil formarea din nou a mătreții.

Sistemul scalpului Alpecin
Pentru un ajutor deosebit de eficient impotriva mătreții și a mancărimii scalpului: mai intai curățați ușor părul și scalpul cu șampon concentrat Alpecin Medicinal Anti-Mătreață.

Utilizare
Distribuiți uniform șamponul concentrat anti-mătreață Alpecin Medicinal pe părul umed și masați. Apoi clătiți bine. Potrivit pentru spălarea zilnică a părului.

Ingrediente
Aqua, Laureth Sulfat de Sodiu, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropil Betaină, Clorură de Sodiu, PEG-7 Gliceril Cocoat, Acid Fumaric, Hidroxid de Sodiu, Parfum, Glicol Stearat, MIPA C12-15 Pareth Sulfat, Acid Salicilic-21, Polyquaureth-210 , acid citric, palmat de gliceril hidrogenat PEG -200, cinamal hexil, benzoat de sodiu, salicilat de benzil, etidronat tetrasodic, linalol, tocoferol, trigliceridă caprilic/capric, etilparaben, acid ascorbic, palmitat de ascorbil.
 

 

Product Details

Ingrediente Principale
Acetat de tocoferol
Property
Actiune hidratanta
Tip Produs
Sampon
Beneficii
Anti matreata
Culoare
Alb
Cantitate
200 ml
Greutate
200 g
Aroma
Aromatic-Fructat
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Tip par
Degradat
Tip scalp
Cu Psoriazis
Gama
Advance Techniques
Continut pachet
1x Sampon 200ml
Nuanta
01 Transparent
Tip sampon
Clasic
Cod culoare
00

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.