Sampon si Balsam 2-in-1 pentru Caini
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon si Balsam 2-in-1 pentru Caini, Arm & Hammer, Curatare Eficienta cu Bicarbonat de Sodiu, Aroma Castravete, 591ml

Sampon si Balsam 2-in-1 pentru Caini, Arm & Hammer, Curatare Eficienta cu Bicarbonat de Sodiu, fara Lacrimi, Aroma Castravete, 591ml
ARMH-DOG-2-1-SHPO-591ml
Last items in stock
lei95.22

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Faceți baie cainelui cu brandul in care aveți incredere. Arm & Hammer folosește puterea bicarbonatului de sodiu pentru a reimprospăta o blana mirositoare și pentru a elimina mirosul. Bicarbonatul de sodiu se dizolvă in particule fine, ajungand in zone greu accesibile, rezultand o curățare mai profundă. Acest șampon va face din timpul băii o experiență plăcută pentru tine și animalul tău de companie și este sigur de utilizat cu tratamente topice pentru purici și căpușe. Șampon și balsam 2 in 1 Arm & Hammer pentru caini spală eficient murdăria zilei in timp ce condiționează blana pentru un finisaj neted și mătăsos. Extractul de aloe, frunza de salvie și uleiul de mentă indepărtează impuritățile, asigură umiditatea și revigorează blana. Un parfum răcoritor de mentă de castraveți se sprijină ușor pe blană după baie. Această formulă blandă nu conține substanțe chimice dure și SLS.

Instrucțiuni: Udați bine haina cainelui cu apă caldă. Aplică șampon și acționează intr-o spumă de la spatele urechilor pană la coadă, avand grijă să eviți contactul cu ochii. Clatiti bine.

Ingrediente: apa, agenti tensioactivi pe baza de nuca de cocos, polyquaternium-7, glicerina, bicarbonat de sodiu, extract de castravete, ulei de menta, extract de frunze de Aloe Barbadensis, extract de frunze de salvia officinalis (salvie), hidantoina DMDM, parfum.

Product Details

Property
Anti-matreata
Tip Produs
Sampon
Varsta
Adult
Cantitate
591 ml
Greutate
591 g
Aroma
Cocos
Destinat pentru
Caini
Rasa
Toate rasele
Tip blana
Deteriorata
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.