Sampon pentru Catelusi
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon pentru Catelusi, Arm & Hammer, Shed Control, Curatare Eficienta cu Bicarbonat de Sodiu, Aroma Guava, 591ml

Sampon pentru Catelusi, Arm & Hammer, Shed Control, Curatare Eficienta cu Bicarbonat de Sodiu, fara Lacrimi, Aroma Guava, fara Parabeni, 591ml
ARMH-SHEDGVA-SHPOO-591ml
Last items in stock
lei103.96

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Faceți baie cainelui cu brandul in care aveți incredere. Arm & Hammer folosește puterea bicarbonatului de sodiu pentru a reimprospăta o blana mirositoare și pentru a elimina mirosul. Bicarbonatul de sodiu se dizolvă in particule fine, ajungand in zone greu accesibile, rezultand o curățare mai profundă. Acest șampon va face din timpul băii o experiență plăcută pentru tine și animalul tău de companie și este sigur de utilizat cu tratamente topice pentru purici și căpușe. Șamponul fără lacrimi pentru cățeluși Arm & Hammer for Pets este o formulă de curățare blandă care vă va lăsa animalul de companie cu miros proaspăt și curat. Fabricat cu ingrediente de inaltă calitate, acest șampon fără lacrimi pentru cățeluși de la Arm & Hammer este recomandat de medici veterinari, hipoalergenic și fără parabeni. Șamponul fără lacrimi pentru cățeluș Arm & Hammer for Pets curăță delicat blana puiului tău și lasă in urmă un miros plăcut. Acest șampon fără lacrimi pentru cățeluș de la Arm & Hammer are pH-ul echilibrat pentru pielea sensibilă a animalului dvs. de companie și trebuie folosit pe părul umed.

Șamponul shed Control Pet reduce in mod eficient pierderea parului și reda strălucirea blănii animalului dvs. de companie. Acizi grași Omega din extractul de guava ajută la controlul pierderii parului, hrănind in același timp pielea și blana. Particulele de bicarbonat de sodiu Arm & Hammer dizolvă și neutralizează mirosurile și indepărtează impuritățile pentru o curățare profundă. O mireasmă dulce și suculentă de guava se simte ușor pe blană după baie.

INSTRUCȚIUNI: Udați bine blana cainelui cu apă caldă. Aplică șampon și acționati intr-o spumă de la spatele urechilor pană la coadă, avand grijă să eviți contactul cu ochii. Clatiti bine.

INGREDIENTE: Apă, surfactanți pe bază de nucă de cocos, Polyquaternium-7. Bicarbonat de sodiu, glicerina. D-Pantenol. Extract de Psidium Guajava, extract de lapte, ulei de cocos, parfum, benzoat de sodiu.

ATENȚIE: Numai pentru uz extern. Sigur pentru varsta de 8 săptămani și mai mari. Evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la indemana copiilor.

Product Details

Property
Anti-matreata
Tip Produs
Sampon
Varsta
Junior
Cantitate
591 ml
Greutate
591 g
Aroma
Guava
Destinat pentru
Caini
Rasa
Toate rasele
Tip blana
Deteriorata
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.