Lotiune de Corp pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Lotiune de Corp pentru Copii, Eucerin, Baby, Hipoalergenica, fara Parfum si Coloranti, Efect Hidratant, cu B5, 400ml

Eucerin
Lotiune de Corp pentru Copii, Eucerin, Baby, Hipoalergenica, fara Parfum si Coloranti, Efect Hidratant, cu B5, 400ml
ECRN-BBY-LTN-400ml
in stock
lei114.36

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Eucerin Baby Lotion este suficient de blandă pentru a fi folosită in fiecare zi și este imbogățită cu ingrediente pentru calmarea pielii, cum ar fi Pro-Vitamina B5 și unt de shea natural. Hidratează și hrănește pielea delicată a bebelușului, lăsand-o moale, netedă și protejată. Eucerin este recomandat de dermatologi și pediatri. Eucerin Baby Lotion nu conține parfumuri, coloranți, alcooli de uscare și este hipoalergenică. 
 
Mod de utilizare:
Maseaza zilnic lotiunea pe pielea bebelusului tau. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați după baia copilului dumneavoastră.

Ingrediente:
Apă, palmitat de cetil, glicerină, ulei mineral, alcool cetilic, polibutenă, stearat de sorbitan, amidon de tapioca, pantenol, unt de Butyrospermum Parkii (shea), dimeticonă, fenoxietanol, carbomer, pentilen glicol, caprylil glicol, acid acid de sodiu, acid citric.

Product Details

Tip Produs
Lotiune
Varsta
1 an
Beneficii
Anti-iritatii
Cantitate
400 ml
Greutate
400 g
Aroma
Cacao
Tip
Clasic
Continut pachet
1 x Lotiune de corp
Tip piele
Normala
Zona aplicare
Corp
Tip compozitie
Unt de shea
4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.