Lotiune de Corp pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Lotiune de Corp pentru Copii, Cetaphil Baby, Daily Lotion, pentru Hidratarea si Calmarea Pielii, cu Galbenele, 399ml

Cetaphil
Lotiune de Corp pentru Copii, Cetaphil Baby, Daily Lotion, pentru Hidratarea si Calmarea Pielii, fara Parabeni si Coloranti, cu Galbenele, 399ml
CTPHIL-BBY-DLY-399ml
in stock
lei83.83

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Această loțiune blandă de la Cetaphil pentru bebeluși este special concepută pentru calmarea si hidratarea pielii bebelușului.
Este formulata cu gălbenele organice pentru a calma pielea si cu ulei de migdale dulci, ulei de floarea soarelui și vitamina E pentru catifelarea și netezirea pielii.
Hidratează pielea delicată a bebelușului timp de 24 de ore.
Testat dermatolog și dovedit clinic a fi bland cu pielea sensibilă.
 
Tip de piele: Pentru pielea uscată, sensibilă a bebelușului.
 
Ingrediente: 
Apă, sorbitol, ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), palmitat de izopropil, octildodecanol, poligliceril-3 diizostearat, glicerină, pantenol (vitamina B5), hexildecanol, hexildecil Laurat, Prunus Amygdalus Dulcis, G. , Cocoil glutamat disodic, hidroxid de sodiu, dipropilenglicol, extract de flori de calendula officinalis, squalan, propilenglicol, gliceril caprilat, heliotropină, tocoferol (vitamina E), glicină ulei de soia (soia).

Product Details

Tip Produs
Lotiune
Varsta
0-3 luni
Beneficii
Calmare
Cantitate
399 ml
Greutate
399 g
Aroma
Galbenele
Tip
Clasic
Continut pachet
1 x Lotiune de corp
Tip piele
Normala
Zona aplicare
Corp
Tip compozitie
Galbenele
26 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.