Balsam Pectoral pentru Bebelusi
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam Pectoral pentru Bebelusi, Gifrer, Baume, Imbunatateste Confortul Respirator, 40ml

Gifrer
Balsam Pectoral pentru Bebelusi, Gifrer, Baume, Imbunatateste Confortul Respirator, 40ml
GFR-BMPECT-40ml
in stock
lei64.97

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Balsamul pectoral de la laboratorul pentru bebelusi Gifrer este un produs de ingrijire special conceput pentru confortul si bunastarea copiilor mici. Schimbările de temperatură și anumite condiții pot avea intr-adevăr efectul de a congestiona căile respiratorii ale bebelușului și de a-i impiedica să petreacă zile și nopți liniștite. Acest balsam pectoral ameliorează disconfortul pe care il simt, ii relaxează și le imbunătățește confortul respirator in fiecare zi. Formula sa compusă din 99% ingrediente de origine naturală conține hamamelis, cimbru și marshmallow. Cu un masaj delicat, bebelușul simte imediat beneficiile balsamului, apoi este invăluit de o senzație de bine.

Administrare:
Aplicați in palmă și masați copilul pe piept și pe spate o dată sau de două ori pe zi.

Ingrediente:
Aqua, glicerina, amidon de tapioca, extract de unt de Butyrospermum Parkii, pulbere de Chondrus Crispus, parfum, extract de frunze de Hamamelis Virginiana, caprilat de Thymus Vulgaris, trigliceride caprilice/caprice, guma de sclerot, benzoat de sodiu, gliceril undecilenat, sucroza acidului polixan, lauracid polixan, sucroza acidului policarbonat Silicat de aluminiu, gumă xantan, acid sorbic.

Product Details

Tip Produs
Balsam
Varsta
0-3 luni
Beneficii
Anti-inflamatii
Cantitate
40 ml
Greutate
40 g
Aroma
Cimbru
Continut pachet
1x Balsam 40ml
Tip piele
Normala
Zona aplicare
Corp
Tip compozitie
100% Natural
5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.