Crema Protectoare pentru Bebelusi
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema Protectoare pentru Bebelusi, Gifrer, Cold Cream, cu Ulei de Migdale, Ingrijire Calmanta si Hidratanta, 50ml

Gifrer
Crema Protectoare pentru Bebelusi, Gifrer, Cold Cream, cu Ulei de Migdale, Ingrijire Calmanta si Hidratanta, 50ml
GFR-CLDCRM-50ml
Last items in stock
lei49.46

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Crema protectoare pentru bebelusi cold cream marca Gifrer ofera ingrijire calmanta si hidratanta sugarilor a caror piele este uscata in mod natural, chiar foarte uscata. Poate fi folosit pe față și pe corp. Imbogățită cu ulei de migdale dulci, ceară de albine și apă, această cremă aduce pielea bebelușului tău prospețime liniștitoare, pe care o hrănește datorită agenților săi grasi. Consolidează filmul hidrolipidic pentru o hidratare intensă și etanșare care impiedică evaporarea apei și, in consecință, uscarea pielii. Pe cealaltă parte a barierei cutanate formate de epidermă, oferă protecție de durată impotriva microbilor și a poluării. Hraneste pielea pentru a lupta impotriva rosetii legata de agresiunile climatice (frig, vant).

Instructiuni:
Aplicați pe pielea curată și uscată de pe față și corp. Reinnoiți de 1 pană la 2 ori pe zi in caz de roșeață.

Ingrediente:
Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (Migdale Dulci), Aqua, Cera Alba, Alcool, Palmitat de Cetil, Caprylil Glicol, Tocoferol, Alcool Feniletilic, Extract de Rășină Styrax Benzoin, Etilhexilglicerină, Benzoat de benzil.

Product Details

Tip Produs
Balsam
Varsta
0-3 luni
Beneficii
Anti-inflamatii
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Aroma
Migdale dulci
Continut pachet
1x Balsam 50ml
Tip piele
Normala
Zona aplicare
Corp
Tip compozitie
100% Natural
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.