Pasta dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Crest, 3D White, Brilliance, Pro Enamel Protect, Albire si Protectie, 85gr

Pasta de Dinti, Crest, 3D White, Brilliance, Pro Enamel Protect, Albire si Protectie, 85gr
CRST-BRLL-ENML-85gr
in stock
lei70.65

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinți Crest 3D White Brilliance Pro conține ingrediente de albire dovedite clinic pentru dinți mai albi, fără a vă afecta smalțul dentar. Experimentați dinții mai albi cu Active Whitening Protection. Aduceți-vă cel mai strălucitor zambet inainte cu sistemul de ingrediente de albire 3X de la Crest 3D White Brilliance Pro. Această formulă conține 4% peroxid de hidrogen, cel mai inalt nivel al nostru in pastă de dinți, pentru a indepărta petele și pentru a vă oferi dinți mai albi. De la marca de albire #1 din America.*

*Calcul P&G bazat pe datele de vanzări raportate in S.U.A. pentru anul care se incheie cu 11.06.2022.

Fabricat in SUA

Instructiuni:
Adulți și copii peste 2 ani: periați bine dinții. După mese sau cel puțin de două ori pe zi sau utilizați conform indicațiilor stomatologului. Nu inghiti. Pentru a minimiza inghițirea, utilizați o cantitate de mărimea unui bob de mazăre la copiii sub 6 ani. Supravegheați periajul copiilor pană cand se stabilesc obiceiuri bune. Copii sub 2 ani: intrebati medicul dentist.

Ingrediente active: fluorură de sodiu (0,16% W/V ion fluorură) - 0,243%
Ingrediente inactive: glicerina, dioxid de siliciu hidratat, hexametafosfat de sodiu, apa, PEG-6, aroma, lauril sulfat de sodiu, caragenan, cocamidopropil betaina, fosfat trisodic, zaharina de sodiu, guma xantan, sucraloza, mica, dioxid de titan

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingrediente Principale
Peroxid de Hidrogen
Property
Albire dentara
Beneficii
Ajuta la albirea dintilor si indepartarea petelor
Cantitate
85 ml
Greutate
85 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Cosmetica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
3D White
Continut pachet
1x Pasta de Dinti
18 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.