Pasta de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Crest 3D White, Luminous Mint, Efect Albire Intensiva, 104gr

Pasta de Dinti, Crest 3D White, Luminous Mint, Efect Albire Intensiva, 104gr
CRST-LMNS-MNT-104gr
Last items in stock
lei60.03

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Luminează-ți zambetul cu Pasta de dinți Crest 3D White Intense Whitening in aroma Luminous Mint. Formula nouă și imbunătățită indepărtează pană la 90% din petele de suprafață, protejează impotriva petelor viitoare și incepe să vă albească dinții după un periaj. Pasta de dinți cu fluor Crest 3D intărește, de asemenea, smalțul dinților și ajută la protejarea impotriva cariilor. De la marca de albire nr. 1 din America.

Administrare
Adulti si copii 2 ani și mai in varstă: periați bine dinții după masă sau de cel puțin două ori pe zi sau utilizați conform indicațiilor stomatologului. Nu inghiti. Pentru a minimiza inghițirea, utilizați o cantitate de mărimea unui bob de mazăre la copiii sub 6 ani. Supravegheați periajul copiilor pană cand se stabilesc obiceiuri bune. Copii sub 2 ani: intrebati medicul dentist.

Ingrediente
Ingredient activ: fluorură de sodiu 0,243% (0,15% g/v ion fluor) Ingrediente inactive: apă, sorbitol, dioxid de siliciu hidratat, pirofosfat disodic, lauril sulfat de sodiu, aromă, hidroxid de sodiu, gumă de celuloză, zaharină de sodiu, carbomer80, polisorbat de sodiu, carbomer , dioxid de titan, albastru 1

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingrediente Principale
Fluorura de sodiu
Property
Fara gluten
Beneficii
Curata si lustruieste smaltul dentar
Cantitate
104 ml
Greutate
104 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Cosmetica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Gama
3D White
Continut pachet
1 x Pasta de Dinti
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.