Pasta de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Gaba, Meridol Gentle White, pentru Ingrijirea Gingiilor si Albirea Dintilor, 75ml

Gaba
Pasta de Dinti, Gaba, Meridol Gentle White, pentru Ingrijirea Gingiilor si Albirea Dintilor, 75ml
MRDL-GNTL-WHT-75ml
in stock
lei20.33

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinți meridol GENTLE WHITE combate cauza gingivitei si pentru dinți albi in mod natural

Cand gingiile devin inflamate, de obicei se datorează bacteriilor care trăiesc pe linia gingiilor. Cu toate acestea, aceste inflamații apar doar dacă depozitele bacteriene nu sunt indepărtate in mod regulat sau suficient de minuțios. Decolorarea dinților este, de asemenea, o posibilă consecință a acestei plăci. Exact aici intervine pasta de dinți Meridol GENTLE WHITE: combinația unică de ingrediente active de fluorură de amină și fluorură stanosă asigură un efect imediat și de lungă durată in loc să elimine doar simptomele. formula medicinală combate cauza bacteriană a gingivitei. Formula inovatoare acționează delicat și eficient ca un balsam de ingrijire și menține gingiile igienizate și sănătoase. Se păstrează și albul natural al dinților.

Formula dubla activa a pastei de dinti meridol Gentle White asigura un efect antimicrobian imediat si de durata in cavitatea bucala, in acelasi timp dintii sunt curatati temeinic fara a deteriora suprafAta Dentara. 

Avantajele produsului:

  • Intărește gingiile
  • Acționează impotriva parodontozei
  • Formulă inovatoare cu agenți antimicrobieni

Ingrediente:
Aqua, siliciu hidratat, glicerină, hidroxietilceluloză, aromă, cocamidopropil betaină, gluconat de sodiu, aminopropilamină de seu PEG-3, olaflur, fluorură stanoasă, zaharină de sodiu, hidroxid de potasiu, acid clorhidric, limonă, CI747160, CI747160, CI747160,

Contine: Olaflur (fluorura de amina) si fluorura stanosa. Conținut de fluor 1400 ppm

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingrediente Principale
Fluorura de staniu
Property
Actiune antiinflamatoare
Beneficii
Actiune antibacteriana
Cantitate
75 ml
Greutate
75 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Parodontita
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Continut pachet
1x Pasta de Dinti 75ml
5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.