Lac Medicinal
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Lac Medicinal, Evolsin, Tratament Ciuperca Unghie si Onicomicoza, 10ml

Evolsin
Lac Medicinal, Evolsin, Tratament Ciuperca Unghie si Onicomicoza, 10ml
EVLSN-LAC-10ml
out of stock
lei161.03

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

TRATAMENT 100% EFICIENT PENTRU ciuperci ale unghiilor pe maini si picioare: lacul ucide rapid si intens ciupercile unghiilor in 20 de secunde. Protejează impotriva contaminării altor unghii, previne revenirea ciupercilor și conține uleiuri esențiale. Potrivit și pentru diabetici!

CAȘTIGĂTOR DOVEDIT ȘTIINȚIFIC: Combinația specială de ingrediente s-a dovedit a fi mai eficientă in uciderea ciupercii unghiilor de la picioare și ciupercii unghiilor (onicomicoza) decat produsele concurente. Lacul cu ciuperca de unghii formează un strat care contracarează formarea ciupercii de unghii in placa unghiei. Se creează o barieră fizică care impiedică răspandirea ciupercii unghiilor. Tratamentul pentru unghii creează un mediu in care ciupercile nu se mai pot dezvolta și nu se mai pot răspandi

MADE IN EU: Produs medical aprobat și certificat in UE, care este produs exclusiv in Europa sub cele mai inalte standarde de calitate și siguranță.

CONȚINUT EXTRA MARE DE PACHET: Remediul nostru pentru ciuperca unghiilor din pachetul de 10 ml este suficient pentru multe luni, degetele de la maini și de la picioare.

CALITATE DE MARCĂ GERMANĂ DOVEDITĂ: Evolsin este afacerea dvs. de familie germană dovedită pentru ingrijirea medicală a pielii de la Taunus. Cu fiecare produs pe care il cumpărați de la Evolsin, susțineți reimpădurirea pădurilor locale. Evolsin susține proiectul Forest Love.

Ingrediente:
Aqua, etoxidiglicol, ISK1320®, pentilen glicol, alcool denat., Tridiceth-9, PEG-40, ulei de ricin hidrogenat, alcool benzilic, limonen, glicerină, natilact, propilen glicol, PVP, gumă xantană, eucalyptus O Globululaf, lavandus Ulei, Linalool, Dimetil izosorbid, Ulei Citrus Aurantium Dulcis, Ulei Pogostemon Cablin, Fosfat disodic, Geraniol, Citral, Biotină, Cumarină, Acid citric, Farnesol
 

 

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.