Crema
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema, Pierre Fabre, Mycoster, Efect Anti-Micotic, Impotriva Micozei, 30gr

Crema, Pierre Fabre, Mycoster, Efect Anti-Micotic, Impotriva Micozei, 30gr
PFB-MYCST-30gr
in stock
lei32.85

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Mycoster 1% crema este un tratament din laboratorul Pierre Fabre folosit pentru tratamentul infectiilor fungice ale pielii sau unghiilor, si al carui ingredient activ este ciclopirox olamina dozat la 1 g la 100 g de crema.

Crema Mycoster 1% este folosita in special pentru tratamentul dermatozelor suprainfectate de bacterii sau nu, cum ar fi dermatofitoza trichophyton, epidermophyton, microsporum in afara de pecingine, candidoza cutanata si pitiriazisul versicolor.

Crema Mycoster 1% este indicata si pentru tratamentul onicomicozei dermatofite, adica infectii fungice care afecteaza unghiile, sau pentru dermatita seboreica usoara pana la moderata care afecteaza fata.

Administrare:
Utilizarea cremei Mycoster 1% este adaptată in funcție de starea de tratat:

Pentru infecții fungice ale pielii: faceți 2 aplicații zilnice de cremă Mycoster 1% timp de 3 săptămani.
Pentru ciuperca unghiilor cu dermatofite: aplicati Mycoster 1% crema timp de cateva luni, in paralel cu un alt tratament daca este necesar.
Pentru tratarea dermatitei seboreice a feței: ca tratament de atac timp de 2 pană la 4 săptămani, 2 aplicații zilnice de cremă Mycoster 1%, apoi ca tratament de intreținere 1 aplicare pe zi timp de incă 4 săptămani.
 

Product Details

5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.