Lotiuni si creme de corp
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Unt de Corp, Palmer's, Catifelare si Hidratare Intense, impotriva Vergeturilor si Cicatricilor, Aroma de Cacao, cu vit E, 200gr

Palmers
Unt de Corp, Palmer's, Catifelare si Hidratare Intense, impotriva Vergeturilor si Cicatricilor, Aroma de Cacao, cu vit E, 200gr
PLMRS-CCOA-BTTR-200gr
in stock
lei78.12

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Untul de Cacao imbogățit cu Vitamina E vindecă și catifelează pielea uscată și aspră și imbunătățește aspectul vergeturilor și cicatricilor . Un excelent hidratant  pentru tot corpul și după bronzare. Recomandat in general pentru vergeturi in timpul și după sarcina. Ideal pentru o hidratare profundă, inclusiv ca  tratament pe timpul  nopții.

Mod de utilizare:
Aplicați untul pe piele și masați pană se absoarbe

Prezentare:
200 g

Ingrediente:

Unt de cacao: un hidratant natural bogat, care lasă pielea moale și mătăsoasă, transformand chiar și zonele cele mai aspre și uscate in piele moale ca unt.

Vitamina E: un antioxidant puternic care ajuta la imbunatatirea aspectului cicatricilor, vergeturilor si imperfectiunilor pielii, oferind un aspect mai uniform si mai tonifiat.

Product Details

Property
Testat dermatologic
Tip Produs
Unt de corp
Beneficii
Actiune Hidratanta
Cantitate
200 ml
Greutate
200 g
Aroma
Cacao
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Iritat
4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.