Lotiuni si creme de corp
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Ulei de Masaj, Vedayush, Ayurveda, Efect Terapeutic de Relaxare, Aroma Turmeric si Moringa, 100ml

Vedayush
Ulei de Masaj, Vedayush, Ayurveda, Efect Terapeutic de Relaxare, Aroma Turmeric si Moringa, 100ml
VDSH-BDY-OIL-trmc-100ml
in stock
lei19.44

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Hidratează-ți pielea și corpul și simți-te hidratat cu acest ulei de corp hrănitor și energizant de la Vedayush. Conținand turmeric și moringa, acest ulei de corp revigorant este creat cu experiență pentru a ajuta la energizarea pielii și pentru a-i reimprospăta tenul, lăsandu-l frumos vibrant și strălucitor. Turmericul oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate, inclusiv proprietățile sale antioxidante. Moringa conține antioxidanți puternici și super eficienți, aminoacizi esențiali și vitamina E hrănitoare cu proprietăți purificatoare. Testat dermatologic și realizat de experți ayurvedici.

Ingrediente:
Ulei de Olus, Ulei de semințe de canabis Sativa*, Parfum, Ulei de semințe de Cucurbita Pepo*, Ulei de semințe de Moringa Oleifera, Tocoferol, Ulei de semințe de Helianthus Annuus, Extract de rădăcină de Curcuma Longa, Ulei de semințe de Punica Granatum*, Citral, Citronellol, Geraniol, Linaloolne. *Ingrediente din agricultura ecologica.

Product Details

Property
Absorbtie rapida
Tip Produs
Ulei de masaj
Beneficii
Masaj
Cantitate
100 ml
Greutate
100 g
Aroma
Trandafir
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Lotiune
Continut pachet
1x Ulei Masaj 100ml
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Normal
Protectie solara
Fara
4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.