Crema de Maini
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema de Maini, Vaseline, Advanced Repair, Hidratare si Ingrijire Piele, Hipoalergenica, Fara Parfum, 75ml

Crema de Maini, Vaseline, Advanced Repair, Hidratare si Ingrijire Piele, Hipoalergenica, Fara Parfum, 75ml
VSLN-ADV-RPR-75ml
out of stock
lei13.58

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Crema de maini cu reparație avansată pentru ingrijire intensivă cu vaselină este dovedit clinic că hidratează pentru a restabili mainile foarte uscate in 5 zile și este ingrijirea perfectă a mainilor. Aceasta crema hidratantă ofera hidratare rapidă care poate fi eficientă pentru mainile foarte uscate, conține micropicături de jeleu de vaselină pentru a bloca hidratarea. Este potrivită pentru pielea sensibilă si se absoarbe rapid pentru o senzație negrasă. Este o ușurare perfectă pentru mainile crăpate.

Ingrediente
Aqua, glicerină, acid stearic, palmitat de izopropil, stearat de glicol, stearat PEG-100, dimeticonă, paraffinum liquidum, stearat de gliceril, petrolat, alcool cetilic, fenoxietanol, metilparaben, acrilați/alchil C10-30, triparalamidă, proparilbenetanpoamidă, proparilbeno-amida , EDTA disodic

 

Product Details

Property
100% NATURAL
Tip Produs
Crema
Beneficii
Antiimbatranire
Cantitate
75 ml
Greutate
75 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Maini
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Continut pachet
1 x Crema 75ml
Tip piele
Uscata
Protectie solara
0 SPF

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.