• -5%
Rola Dermatologica
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Rola Dermatologica, Zamo, Dermaroller, Impotriva Ridurilor, Vergeturilor, Caderii Parului, 540 ace din Titan, adancime 1.00mm

Rola Dermatologica, Zamo, Dermaroller, Impotriva Ridurilor, Vergeturilor, Caderii Parului, 540 ace din Titan, adancime 1.00mm
ZMO-DRM-ROLL-1.00mm
in stock
lei18.48 lei19.45 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Dermaroller este un concept original, proiectat si patentat in Germania ca primul dispozitiv cu ace transdermice - TGA, enumerat ca un dispozitiv din clasa IIa. Eficienta sa a fost dovedita de realizari stiintifice si clinice pentru anti-imbatranire, regenerare imbunatatita a pielii, reducerea cicatricilor, cresterea parului si inductia de colagen in tesut. Deramroller foloseste micro-ace fine pentru a stimula regenerarea tesutului.

Spre deosebire de toate tehnicile ablative, cum ar fi laserele si tratamentele cu laser fractional, Dermaroller stimuleaza formarea de tesut nou - actioneaza constructiv si pielea ramane intacta. Dermaroller imbunatateste semnificativ cicatricile atrofice si imbunatateste textura pielii. In plus este folosit cu eficienta ridicata pentru stimularea cresterii parului pe scalp si barba.

Product Details

Beneficii
Activeaza circulatia
Culoare
Negru
Greutate
50 g
Tip
Mecanic
Zona Corporala
Picioare
Continut pachet
1x Rola Dermatologica cu ace din Titan
Destinat pentru
Terapie
Lungime
1 mm
Material
Titan
Greutate maxima suportata
1 Kg
Tip dispozitiv wellness
Aparat
Tip utilizare
Semiprofesional
Tip actionare
Presiune
Trepte de viteza
1
Numar programe
1
91 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.