Creme de fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Lotiune de Fata, CeraVe, AM, Hidrateaza si Restaureaza Bariera de Protectie a Pielii, pentru Zi, SPF 30, 89ml

CeraVe
Lotiune de Fata, CeraVe, AM, Hidrateaza si Restaureaza Bariera de Protectie a Pielii, pentru Zi, SPF 30, 89ml
CRVE-FC-LTN-AM-SPF30-89ml
out of stock
lei111.16

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

CeraVe Lotiune Hidratanta pentru fata A.M. SPF 30 este formulata cu 3 ceramide esentiale ce ajuta la restabilirea barierei de protectie a pielii si ofera protectie solara ridicata cu spectru larg de acoperire, pentru a proteja pielea in timpul expunerii zilnice la radiatiile UVA/UVB, printr-un singur pas.Cremele hidratante faciale cu protecție solară vă permit să vă hidratați pielea și să o protejați de razele soarelui intr-un singur pas convenabil. Cu toate acestea, cremele de protecție solară trebuie reaplicate cel puțin o dată la două ore pentru protecție solară.

Lotiunea noastră hidratantă cu protecție solară SPF 30 oferă protecție solară atat chimică, cat și minerală, se intinde ușor și uniform și este formulată pentru a ajuta la menținerea barierei de protecție a pielii. Această formulă este ușoară și non-comedogenă (inseamnă că nu vă va infunda porii), ceea ce o face o alegere ideală pentru toate tipurile de piele. Testat pentru alergii, fără ulei.

Ingrediente cheie
Ceramide

Ajută la restabilirea barierei naturale a pielii, ajutand la menținerea umezelii și a elementelor dăunătoare in afară.
Acid hialuronic
Esențial pentru menținerea echilibrului de umiditate al pielii. Ajută să confere pielii o textură netedă, plină.
Niacinamidă
Poate ajuta la calmarea pielii, la reducerea pierderii de apă transepidermică (TEWL) și la creșterea umidității in stratul superior al pielii.

INGREDIENTE ACTIVE: HOMOSALAT (10%), MERADIMAT (5%), OCTINOXAT (5%), OCTOCRYLEN (2%), OXID DE ZINC (6,3%)

INGREDIENTE INACTIVE: APA, NIACINAMIDA, GLICERINA, ALCOHOL CETEARIL, METOSULFAT DE BEHENTRIMONIUM, DIMETICON, BHT, CERAMIDA NP, CERAMIDA AP, CERAMIDA EOP, CARBOMER, TRIETOXICAPRYLSILAN, METILDILUPAROLUMINATERIL, METOHILPARILIUMINOLATE, LAPILULUMINOIL, METIL-PARILIUMINATOI. OCTENILLSUCCINAT DE AMIDON, EDTA DISODIC, PROPILPARABEN, HIDROXIETILCELULOZĂ , ACID HIALURONIC HIDROLIZAT, FITOSFINGOZINA, GUMA XANTAN

Product Details

Ingredient principal
Ceramide
Property
Absorbtie rapida in piele
Tip Produs
Lotiune de fata
Varsta
18+ ani
Beneficii
Absorbtie rapida
Culoare
Alb
Cantitate
89 ml
Greutate
131 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Fata
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Solid
Gama
Hidratanta
Continut pachet
1
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Mixt
Protectie solara
30 SPF

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.