Crema
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema, Ajanta, Ivrea, cu Ivermectin 1%, Adjuvanta in Tratamentul Rozaceei, 30gr

Ajanta
Crema, Ajanta, Ivrea, cu Ivermectin 1%, Adjuvanta in Tratamentul Rozaceei, 30gr
AJNT-IVREA-30gr
out of stock
lei49.37

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Ivrea 1 Crema este o crema utilizata in tratamentul rozaceei, care este o afecțiune inflamatorie ce afectează fața. Ajuta la reducerea rosetii, umflarea si cosurile asociate cu rozacee.

Se aplică pe zonele afectate ale feței, conform indicațiilor medicului dumneavoastră. Pielea ta trebuie să fie curată și uscată inainte de a o folosi. Evitați să vă introduceți in gură, ochi sau in interiorul nasului. Utilizați-l in mod regulat și la aceeași oră a fiecărei zile pentru a obține cele mai bune beneficii ale tratamentului.

Ivrea Crema poate provoca arsuri, iritații, mancărime și roșeață la locul aplicării. Acestea sunt de obicei temporare și dispar cu timpul. Cu toate acestea, dacă aceste efecte persistă sau se agravează, informați medicul dumneavoastră. Inainte de a-l utiliza, trebuie să cereți sfatul medicului dumneavoastră dacă sunteți insărcinată sau alăptați.

COMPOZIŢIE
Ivermectină (1% g/g)

Product Details

Property
Antifungic
Beneficii
Actiune anti-inflamatoare
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Aroma
Fara
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1x Crema 30gr
Tip piele
Iritata

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.