Gel de Curatare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel de Curatare, New Look, Zapzyt, Impotriva Acneei, cu Acid Salicilic, pentru Piele Sensibila 188.5gr

New Look
Gel de Curatare, New Look, Zapzyt, Impotriva Acneei, cu Acid Salicilic, pentru Piele Sensibila 188.5gr
ZPZT-WSH-188.5gr
in stock
lei75.91

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

ZAPZYT este un produs de curățare eficient și bland fără ulei și fără alcool pentru acnee. Acest produs de curățare a acneei pătrunde adanc in pori pentru a ajuta la eliminarea majorității petelor de acnee și pentru a menține porii liberi. Formulat cu acid salicilic 2%, recomandat de dermatologi, ZAPZYT pentru acnee degresează pielea și desfunda porii, incurajand exfolierea celulelor moarte ale pielii, ajutand la reducerea porilor infundați și a erupțiilor. ZAPZYT pentru acnee conține, de asemenea, aloe și mușețel pentru a calma pielea predispusă la acnee și pentru a reduce roșeața. După curățarea cu acest gel pentru acnee, pielea este lăsată curată, fără reziduuri și niciodată grasă. ZAPZYT este dovedit clinic că este sigură și eficientă pe pielea sensibilă.

  • Excelent pentru acneea de pe spate și piept.
  • Gel hipoalergenic, fără coloranți și fără parfum.

Instrucțiuni
Mod de utilizare: Utilizați de două ori pe zi. Adaugă apă. Aplicați pe maini. Masați ușor zona afectată. Clătiți bine.

Ingrediente
Ingrediente active: acid salicilic (2%). Scop: pentru tratarea acneei. Ingrediente inactive: apă purificată, EDTA disodic, extract de mușețel, gel de aloe vera, Bioterge AS-40, cocamidopropil betaină, glucomat DOE-120, glidant, clorură de sodiu.

 

Product Details

4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.