Gel de Dus 3 in 1
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel de Dus 3 in 1, L’Oreal, Men Expert, Barber Club, Curatarea Corpului, Parului si Barbii, 300ml

Loreal

Gel de Dus 3 in 1, L’Oreal, Men Expert, Barber Club, Curatarea Corpului, Parului si Barbii, 300ml

LOR-MEN-XPRT-BCLB-300ml
out of stock
lei29.17

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Gelul de duș Barber Club de la L'Oréal Paris Men Expert asigură o curățenie ingrijită din cap pană in picioare . Acest gel de duș este ingrijirea ideală pentru toți bărbații, in special pentru cei cu barbă, deoarece părul din barbă in special are nevoie de ingrijire pentru a arăta suplu și sănătos.

Un gel de duș pentru piele și păr, precum și pentru o barbă perfect ingrijită
Imbogățit cu ulei esențial de lemn de cedru valoros, gelul de duș Barber Club curăță delicat și temeinic pielea, părul și barba. Oferă multă umiditate și face pielea și părul mai supla. Cu această ingrijire pentru bărbați de la L'Oréal Paris Men Expert, incepi ziua improspătat și revigorat. Nota fascinata, picanta, a lemnului de cedru lasa si un parfum masculin, atractiv pe piele.

INGREDIENTE: AQUA / APA, SULFAT DE SODIU LAURETH, CLORURĂ DE SODIU, GLICERINĂ, COCO-BETAINĂ, PARFUM / PARFUM, ACID CITRIC, HIDROXID DE SODIU, POLICUATERNIU-10, PPG-20-ALCILAZILOLTIL, BELTZIL-20-ALCILAZILIT, BELZIL-20-ALCILAZILIU, COUMARIN, LIMONENE, ACID SALICILIC, BENZOAT DE SODIU, ULEI DE JUNIPERUS VIRGINIANA (FIL C245593/1)

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.