Gel de Dus Antiperspirant
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel de Dus Antiperspirant, Etiaxil, Deo-Douche, complex Probiotic, Anti-Miros, Protectie 24h, Aroma Lamaie, 200ml

Etiaxil
Gel de Dus Antiperspirant, Etiaxil, Deo-Douche, complex Probiotic, Anti-Miros, Protectie 24h, Aroma Lamaie, 200ml
ETXL-DEO-DCH-LMN-200ml
out of stock
lei74.56

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Etiaxil Lemon Deo-Douche 24h este un gel de dus antiperspirant cu parfum 100% natural care curăță corpul și neutralizează mirosul corporal timp de 24 de ore pentru a vă oferi o senzație de curățenie pe tot parcursul zilei. Respectuos fata de pielea sensibila datorita pH-ului sau fiziologic (apropiat de cel al pielii), este ideal pentru persoanele a caror transpiratie este deosebit de excesiva.

Administrare
Utilizați zilnic, la duș sau la baie. Aplicați pe pielea umedă, apoi clătiți inainte de a aplica antiperspirantul sau deodorantul obișnuit. A nu se lăsa la indemana copiilor.

Nu inghiti.

Ingrediente:
Aqua, cocamidopropil hidroxisultaină, glicerina, polisorbat 20, cocamidopropil betaină, gumă xantan, benzoat de sodiu, parfum, pentilen glicol, zinc PCA, acid lactic, clorură de sodiu, etilhexilglicerină, lactococ ferment lizat, lisat de al, liaflomon Barbadensis, al.

 

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.