Apa de gura
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de gura, Curasept, ADS Perio, Clorhexidina 0.12%, impotriva Afectiunilor Parodontale, cu Acid Hialuronic, 200ml

Curasept
Apa de gura, Curasept, ADS Perio, Clorhexidina 0.12%, impotriva Gingivitei si Afectiunilor Parodontale, cu Acid Hialuronic, 200ml
CRSPT-PERIO-0.12-200ML
Last items in stock
lei57.34

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Curasept ADS Perio este creata pentru pacienti cu gingivite sau cu afectiuni parodontale. Concentratia de 0,12 % clorhexidina alaturata de PVP-VA si HA, s-a dovedit a fi eficace atat in durerea post-chirurgicala cat si in tratamente nechirurgicale. Efectul apei de gura Curasept ADS Perio este mentinut pe termen lung, aceasta formand un film protector pentru gingii, oprind formarea placii bacteriene. Concentratia moderata de Clorhexidina reduce efectele secundare. Beneficii: ∘ Acidul hialuronic ajuta regenerarea tesuturilor; ∘ PVP-VA formeaza un film protector pe membranele mucoaselor, gingiilor si dintilor; ∘ Clorhexidina in concentratie medie 0.12%; ∘ ADS pentru mai putine efecte secundare neplacute; ∘ Grad inalt de toleranta; ∘ Apa de gura nu contine alcool. Indicatii: ∘ Promoveaza vindecarea ranilor parodontale: terapie parodontala nechirurgicala de tip cauzala cu sau fara scaling(ultrasunete sau manual); ∘ O operatie simpla parodontologica cu sau fara extractie; ∘ Un tratament selectiv pentru pungile parodontale; ∘ Pentru o dezinfectare a intregii cavitati bucale; ∘ In caz de gingivita; ∘ Pentru a completa igiena orala realizata zilnica de catre pacientii cu boli parodontale. Pachetul contine: ∘ 1 Flacon de 200 ml.

Product Details

Ingredient principal
Clorhexidina
Property
Anti-inflamatorii
Tip Produs
Apa de gura
Beneficii
Ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor
Cantitate
200 ml
Aroma
Menta
Afectiuni
Parodontita
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Zona Corporala
Dinti
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Complete
Continut pachet
1 x Apa de gura
Componenta
Cu alcool
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.