Apa de Gura
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de Gura, Curasept, ADS 212, Clorhexidina 0.12%, Protectie pentru Gingiile Iritate, 200ml

Curasept
Apa de Gura, Curasept, ADS 212, Clorhexidina 0.12%, Protectie pentru Gingiile Iritate, 200ml
CRSPT-ADS212-0.12-200ML
in stock
lei43.23

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Datorita continutului de clorhexidina, apa de gura Curasept ADS 212, produsa de Curaden, asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate. Este ideala dupa interventiile chirurgicale si in tratamentul bolilor parodontale. Beneficii: ∘ Contine formula patentata ADS® (Anti Discoloration System), care reduce in mare masura efectele secundare de patare a dintilor si mucoasei bucale si de pierdere a gustului; ∘ Apa de gura nu contine alcool si nu are efect iritant cauzat de acesta; ∘ Datorita continutului de 0,12 % de clorhexidina, este potrivita in tratamentul gingivitelor si al bolilor parodontale, precum si inaintea efectuarii radio si chimioterapiei, procedee care slabesc sistemul imunitar si mecanismul de protectie orala. ∘ Are un gust placut. Mod de utilizare: Clatiti gura zilnic, cu o cantitate de 10 ml, timp de 60 de secunde. Folosti timp de maxim 28 de zile. Tratamentul se poate relua la indicatia medicului. Nu fumati si nu consumati nimic timp de 1 ora dupa folosire. Se recomanda folosirea apei de gura impreuna cu pasta de dinti fara Lauril Sulfat de Sodiu (SLS). Ingrediente: Apa, xilitol, propylene glycol, Peg-40 hydrogenated castor oil, ascorbic acid, sodium citrate, sodium benzoate, chlorhexidine digluconate, aroma, poloxamer 407, sodium metabisulfite, CI 42090. Pachetul contine: ∘ 1 Flacon de 200 de ml.

Product Details

Ingredient principal
Clorhexidina
Property
Anti-inflamatorii
Tip Produs
Apa de gura
Beneficii
Antiinflamator
Cantitate
200 ml
Aroma
Menta
Afectiuni
Hipersensibilitate dentara
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Zona Corporala
Dinti
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Complete
Continut pachet
1 x Apa de gura
Componenta
Cu alcool
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.